آتش سوزی در مخازن نفتی لیبی در حمله داعش

پنج‌شنبه 17 دی 1394
12:56
آتش سوزی در مخازن نفتی لیبی در حمله داعش درگیری بین عناصر گروه تروریستی داعش و نیروهای نگهبان تاسیسات نفتی لیبی باعث آتش سوزی در دو مخزن نفت بنادر بزرگ سدره و راس لانوف شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شرکت نفت لیبی در بیانیه ای اعلام کرد: این آتش سوزی ها در حوزه کاری دو شرکت الهروج و الواحه رخ داده است. منابع خبری لیبی هم اعلام کردند که آتش به دو مخزن دیگر سرایت کرده است.

نیروهای نگهبان تاسیسات نفتی نیز در بیانیه ای اعلام کردند که توانستند حمله داعش را خنثی کرده و 30 تن از آنها را بکشند.

گروه تروریستی داعش تصاویر چهار نفر از عناصر خود را منتشر کرد که گفته می شود در عملیات انتحاری در چارچوب این حمله کشته شده اند. در این حمله 9 نفر از نگهبان تاسیسات نفتی نیز کشته شدند.

با وجود آتش سوزی و درگیری ها، شرکت نفت لیبی اعلام کرد که به وظایف و تعهدات خود در قبال شرکای خارجی عمل خواهد کرد.

حمله داعش به دو بندرگاه سدره و راس لانوف از زمان کنترل این گروه بر شهر سرت که مقر رسمی آن در لیبی به شمار می رود، در نوع خود بی سابقه است.

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم