بمب خوشه‌ای مقابل دفتر سازمان ملل در صنعا + عکس

دوشنبه 21 دی 1394
10:56
بمب خوشه‌ای مقابل دفتر سازمان ملل در صنعا + عکس مردم پایتخت یمن در اعتراض به ادامه حملات تجاوزکارانه عربستان سعودی و کشتار مردم به وسیله سلاح‌های ممنوع، مقابل دفتر سازمان ملل تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از صحنه‌های مورد توجه در این تجمع اعتراض آمیز که دیروز (یکشنبه) برگزار شد، این بود که مردم به همراه خود لاشه یکی از بمبهای خوشه‌ای را آورده بودند.
عربستان سعودی برای کشتار هرچه بیشتر یمنی ها، در حمله به مناطق مختلف این کشور از بمبهای خوشه ای استفاده می کند.
"بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل متحد روز شنبه با ابراز نگرانی درباره استفادۀ عربستان سعودی از بمبهای خوشه‌ای در حمله به مناطق مسکونی یمن، تأکید کرد که این حملات "می‌تواند جنایت جنگی به شمار بیاید".

حملات مستمر عربستان سعودی به یمن از 10 ماه گذشته هزاران کشته و مجروح برجا گذاشته است. عربستان سعودی همچنین برای افزایش فشارها بر مردم یمن، این کشور را به صورت همه جانبه تحت محاصره قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد