علمای بحرین: استبداد، اقتصاد را ضعیف کرده است

جمعه 25 دی 1394
22:12
علمای بحرین: استبداد، اقتصاد را ضعیف کرده است علمای بحرین با انتشار بیانیه‌ای، بدتر شدن اوضاع اقتصادی این کشور را ناشی از استبداد رژیم حاکم دانستند.

شبکه خبری "العالم" به نقل از این بیانیه گزارش داد، اقدام دولت بحرین در زمینه افزایش بهای گوشت، بنزین، تعرفه برق، آب و دیگر خدمات در واقع فشار بر مردم است.
علما، استبداد، فردگرایی و فساد حاکم بر واقعیت سیاسی و اقتصادی کشور، سیاست های امنیتی که باعث هدر رفتن بودجه کشور شده است و سیاست ویرانگر اعطای تابعیت بحرینی به اتباع بیگانه را از مهمترین عوامل این وضع توصیف نمودند.   
دولت بحرین به تازگی اعلام کرده که قیمت بنزین در این کشور به 160 فلس (42 سنت آمریکا) برای هر لیتر خواهد شد.
بحرین ۶۶۵ کیلومتر مربع وسعت دارد. جمعیت بحرین در حال حاضر حدود 800،000 نفر می باشد که بیشتر آن ها خارجی هستند و رژیم آل خلیفه برای به هم زدن ترکیب جمعیتی و کاستن از اکثریت مطلق شیعیان، اقدام به اعطای تابعیت به اتباع کشورهای مختلف کرده است.
شرکت در جنگ یمن به سرکردگی عربستان، افزایش هزینه های امنیتی به خاطر سرکوب معارضین که خواستار اصلاحات سیاسی مسالمت آمیز هستند؛ و نیز کاهش درآمد نفتی ناشی از کاهش بهای آن، باعث افزایش مشکلات اقتصادی در این کشور شده است.  

0% ...

آخرین اخبار

شکست آمریکا در کشاندن ایران به جنگ داخلی


بقائی: تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست


بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت دومین سالگرد شهادت اسماعیل هنیه


هشدار پارلمان یمن به ریاض؛ «امنیت منطقه در گرو پایان تجاوز و رفع محاصره است


حادثه در میان آتش؛ برخورد دو بالگرد اطفای حریق در آسمان آتن


تأکید سفیر ایران بر پایداری پیوند تهران و اسلام‌آباد در برابر عوامل خارجی


دفتر ناتو در بغداد افتتاح می‌شود


یورش ۶ خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


افزایش خودکشی در ارتش اسرائیل


حمله انتحاری مرگبار به پاسگاه پلیس در پاکستان؛ دست‌کم ۷ نفر کشته شدند