تجمع اعتراض‌آمیز زنان یمنی مقابل دفتر سازمان ملل

پنج‌شنبه 1 بهمن 1394
21:44
تجمع اعتراض‌آمیز زنان یمنی مقابل دفتر سازمان ملل زنان یمنی با تجمع مقابل دفتر سازمان ملل در این کشور، تجاوز عربستان سعودی به کشورشان را محکوم کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، زنان شرکت کننده دراین تجمع ادامه حملات تجاوزکارانه عربستان سعودی به یمن در سایه سکوت و همدستی جامعه بین الملل را محکوم و کشتار زنان و کودکان را در زمره جنایت های کشتار جمعی قلمداد کردند.

خبرگزاری یمنی سبأ در گزارشی اعلام کرد، زنان معترض یمنی توقف تجاوز عربستان سعودی و لغو محاصره ظالمانه را که موجب فاجعه انسانی برای بیش از 25 میلیون یمنی شده است، خواستار شدند.

زنان یمنی در بیانیه ای موضع سازمان های بین المللی و درصدر آن سازمان ملل و شورای امنیت و سکوت مشکوک آنان درقبال جنایت های فجیع ضد مردم بیگناه یمن را محکوم کردند.

زنان یمنی دراین بیانیه ، استفاده عربستان سعودی و همپیمانان متجاوزش از بمب های خوشه ای و سلاح های ممنوعه در حملات ضد یمن و ارتکاب جنایت های ضد بشری و کشتار جمعی درحق یمنی ها را محکوم کرده و آنرا مغایر با قوانین و ارزش های انسانی و بین المللی برشمردند.

دراین بیانیه از همه ملت ها و آزادگان جهان و سازمان های بین المللی درخواست شده است که در مقابله با تجاوزگری دشمنان و محاصره ظالمانه یمن، در کنار ملت این کشور قرار گیرند و از آنان حمایت کنند.

 

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی فلسطین + فیلم


مردم ترکیه در محکومیت تجاوز آمریکایی-صهیونی علیه ایران تظاهرات کردند


نامه ایران به سازمان ملل درباره اعتراف آمریکا به تسلیح گروه‌های معاند


رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت