چه کسی به دنبال نابودی شیعیان عربستان است؟

شنبه 10 بهمن 1394
13:14
چه کسی به دنبال نابودی شیعیان عربستان است؟ فعال و معارض سرشناس عربستانی و نوه آخرین حاکم از خاندان "الرشید" - رقیب آل سعود- از وجود نقشه‌ای برای نابودی شیعیان در عربستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مضاوی الرشید" در صفحه تویتر خود با اشاره به وجود تلاشهایی آشکار در عربستان برای  نابود کردن شیعیان تأکید کرد، تنها طرفی که از این ماجرا سود می‌برد نظام است که به دنبال مطیع کردن اهل سنت و شیعیان از طریق ارعاب آنها است.

وی با بیان اینکه هدف از حملات پی در پی به مساجد شیعیان ایجاد رعب و وحشت است، خاطرنشان کرد: نظامی که با ایجاد رعب و وحشت بر مردم حکومت می کند، یک نظام شکست خورده فاشیستی است.
دیروز (جمعه) حمله تروریستی به مسجد "امام رضا (ع)" در الاحساء چندین شهید و مجروح برجا گذاشت.
* مضاوی الرشید کیست
مضاوی الرشید که نام کامل او "مضاوی بنت طلال بن محمد الرشید" می‌باشد، استاد انسان شناسی دینی در کینگز کالج لندن در بخش مطالعات دینی است.
وی نوه آخرین حاکم از خاندان "الرشید" در حائل (1830-1921) است. این خاندان در سال 1921 توسط آل سعود سرنگون شد.
پدر او "طلال المحمد الطلال الرشید" است.
وی همواره در سخنرانی‌ها، مصاحبه ها و نوشته‌های متعدد خود در رسانه‌ها با مطرح کردن مسائل جنجالی، آل سعود را به چالش کشیده است.
مضاوی الرشید دکترای انسان شناسی اجتماعی خود را در سال 1989 از دانشگاه کمبریج گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند