ویتالی چورکین در سازمان ملل اعلام کرد:

پیشنهادهای جدید روسیه برای آتش بس در سوریه

شنبه 17 بهمن 1394
12:14
پیشنهادهای جدید روسیه برای آتش بس در سوریه نماینده روسیه در سازمان ملل گفت که کشورش در جریان نشست مونیخ پیشنهاداتی را در زمینه آتش بس در سوریه مطرح خواهد کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ویتالی چورکین درجلسه پشت درهای بسته شورای امنیت که برای شنیدن گزارش استفان دی میستورا، نماینده ویژه سازمان ملل درباره سوریه، برگزار شد، گفت که دی میستورا حملات هوایی روسیه را مسئول شکست مذاکرات ژنو 3 ندانسته است.

غرب در نظر دارد تا مذاکرات سوریه را در مونیخ پیگیری کند و در این خصوص مقامات آلمان، روسیه و آمریکا در زمینه برگزاری نشست صلح سوریه در مونیخ به توافق رسیده‌اند. سرگئی لاوروف» و «جان کری» وزرای خارجه روسیه و آمریکا در این زمینه تلفنی گفت‌وگو کرده اند و هر دو اتفاق‌نظر دارند که باید هر چه زودتر گام‌هایی برای پیشبرد مذاکرات سوئیس برداشته شود. بنا بر مذاکرات صورت گرفته این نشست در هفته آتی و پیش از کنفرانس امنیتی مونیخ برگزار خواهد شد.
دی میستورا در جلسه شورای امنیت گزارش خود درباره مسیر مذاکرات اخیر ژنو 3 را که تا 25 فوریه تعلیق شد، ارایه کرد.

چورکین گفت: حملات هوایی ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا در سوریه غیرقانونی است زیرا بدون موافقت دولت سوریه می باشد اما حملات هوایی روسیه در این کشور قانونی است زیرا با درخواست مستقیم دولت سوریه صورت می گیرد.

وی تاکید کرد: طرح پیش شرط باعث پیچیدگی از سرگیری مذاکرات ژنو درباره سوریه خواهد شد.

چورکین گفت: هیئت معارضان سوری (مورد حمایت عربستان) نه برای مذاکره بلکه برای اعتراض به ژنو آمده بود.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن: آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد