مرگ صدها مزدور سعودی در کمین نیروهای یمن

يکشنبه 18 بهمن 1394
18:37
مرگ صدها مزدور سعودی در کمین نیروهای یمن العالم - منابع نظامی یمنی امروز( یکشنبه ) به العالم اعلام کردند که صدها تن از نیروهای متجاوز در کمین نیروهای یمنی در قلعه ساحل میدی در استان حجه کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منابع تاکید کردند که دست کم پنج تن از فرماندهان مزدوران نیز هنگام حمله به قلعه بندرساحل میدی درکمین نیروهای یمنی گرفتار شده و کشته شدند.

براساس این گزارش ژنرال علی محسن الاحمر مشاور عبدربه منصور هادی و فرمانده سابق منطقه شمال غرب يمن در حمله مزدوران به قلعه ساحل میدی زخمی شد.

درهمین حال نیروهای یمن ارتفاعات منطقه العمری را از وجود مزدوران سعودی پاکسازی کرده و خسارات گسترده ای به آنان وارد کردند.

حملات نیروهای یمنی به مزدوران عربستان درپاسخ به ادامه بمباران های نیروهای سعودی و ائتلاف عربی در صنعا پایتخت یمن و شهرهای مختلف استانهای مارب ، الحوف و تعز انجام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا