طرح الجزایر برای مقابله با بازگشت تروریستها

يکشنبه 18 بهمن 1394
21:17
طرح الجزایر برای مقابله با بازگشت تروریستها العالم - سازمان اطلاعات الجزایر با انتشار فهرستی متشکل از 224 تروریست، نسبت به بازگشت آن دسته از شهروندان الجزایری که مشکوک به پیوستن به گروههای تروریستی مثل داعش و النصره در سوریه و عراق هستند، هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دستگاههای امنیتی الجزایر روز یکشنبه (18 بهمن ماه 1394، 7 فوریه) با انتشارفهرستی از خویشاوندان و نزدیکان این افراد خواستند اطلاعات مربوط به بازگشت آنها را از عراق و سوریه به الجزایر در اختیارقرار داده و آنها را متقاعد به معرفی خود به سازمان اطلاعات کشور کنند.
یک منبع اطلاعاتی گفت: عملیات امنیتی گسترده ای از اوایل سال 2016 برای برخورد با بازگشت تروریستهای تحت تعقیب به الجزایر آغاز شده است.
دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی الجزایر که خود را برای برخورد با خطر بازگشت الجزایریهای عضو داعش در سوریه آماده کرده اند، این افراد را تهدیدی برای امنیت ملی کشور می دانند.
منبع اطلاعاتی الجزایری تاکید کرد که منابع امنیتی روسیه با انتشار گزارشهایی به الجزایر نسبت به بازگشت احتمالی آن دسته از اتباع این کشور که عضو داعش و النصره بوده اند، هشدار دادند. فهرستی متشکل از حداقل 195 نفر از جمله 4 زن که گمان می رود "برای پیوستن به گروههای مسلح مهاجرت کرده اند"، به انضمام این گزارش منتشر شده است.
به تازگی الجزایر گزارشهایی را از منابع امنیتی روسیه و سوریه دریافت کرده است که در خصوص آغاز موج بازگشت تروریستهای داعشی از سوریه و عراق به این کشور، هشدار داده است.
گفتنی است که طرح امنیتی و ضربتی دستگاههای اطلاعاتی الجزایر برای مقابله با این خطر احتمالی، شامل چندین طرح است که مهمترین آنها هماهنگی با کشورهای درگیر در مبارزه با تروریسم در سوریه از جمله دولت سوریه است. اقدام بعدی جلوگیری از ورود عناصر مسلح الجزایری به این کشور از طریق تشدید کنترل گذرگاههای مرزی است و اقدام نهایی برای این منظور شروع تحقیقات گسترده درباره اوضاع الجزایریهای مقیم سوریه و عراق از طریق برقراری ارتباط مستمر با خویشاوندان و نزدیکان آنهاست. 

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد