وزیر امورخارجه سوریه: بحرین جوک می‌گوید!

دوشنبه 19 بهمن 1394
10:22
وزیر امورخارجه سوریه: بحرین جوک می‌گوید! وزیر امورخارجه سوریه با تمسخر ادعای بحرین درخصوص آمادگی برای مشارکت در عملیات زمینی در سوریه، آن را "جوک" توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ولید معلم" در پاسخ به سؤال یک خبرنگار درخصوص اعلام آمادگی بحرین برای مشارکت در عملیات زمینی "ائتلاف بین المللی ضد داعش" گفت: " شوخی می کنید، واقعا چنین چیزی اعلام کرده‌اند؟! .. این چه جوکی است؟!"
سایت "مرآة البحرین" تأکید کرد که جمعه گذشته "فواز بن محمد آل خلیفه" سفیر بحرین در انگلیس اعلام کرده بود این کشور آمادگی دارد در چارچوب ائتلاف آمریکا ضد داعش نیروی زمینی به سوریه اعزام کند. اعلام این موضوع یک روز پس از مطرح شدن ادعای مشابهی از سوی عربستان صورت گرفت.
با این حال "آل خلیفه" پس از مدتی اظهارات خود را پس گرفت، و مدعی شد که "مطالب نقل شده از او درخصوص مشارکت در این عملیات نادرست است".

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا