وزیر امورخارجه سوریه: بحرین جوک می‌گوید!

دوشنبه 19 بهمن 1394
10:22
وزیر امورخارجه سوریه: بحرین جوک می‌گوید! وزیر امورخارجه سوریه با تمسخر ادعای بحرین درخصوص آمادگی برای مشارکت در عملیات زمینی در سوریه، آن را "جوک" توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ولید معلم" در پاسخ به سؤال یک خبرنگار درخصوص اعلام آمادگی بحرین برای مشارکت در عملیات زمینی "ائتلاف بین المللی ضد داعش" گفت: " شوخی می کنید، واقعا چنین چیزی اعلام کرده‌اند؟! .. این چه جوکی است؟!"
سایت "مرآة البحرین" تأکید کرد که جمعه گذشته "فواز بن محمد آل خلیفه" سفیر بحرین در انگلیس اعلام کرده بود این کشور آمادگی دارد در چارچوب ائتلاف آمریکا ضد داعش نیروی زمینی به سوریه اعزام کند. اعلام این موضوع یک روز پس از مطرح شدن ادعای مشابهی از سوی عربستان صورت گرفت.
با این حال "آل خلیفه" پس از مدتی اظهارات خود را پس گرفت، و مدعی شد که "مطالب نقل شده از او درخصوص مشارکت در این عملیات نادرست است".

0% ...

آخرین اخبار

دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند