ارتش سوریه مناطق دیگری را آزاد کرد

شنبه 24 بهمن 1394
07:33
ارتش سوریه مناطق دیگری را آزاد کرد نیروهای ارتش سوریه مناطق دیگری را در ریف شرقی شهر حماه از دست تروریست ها آزاد کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ارتش سوریه دو روستای جب السعد و رسم آمون و تپه های اطراف آن در جاده سلمیه به اثریا در ریف شرقی شهر حماه و نزدیک به جاده حلب به دمشق را آزاد کرد.

ارتش سوریه و نیروهای همپیمانش روز گذشته دو تپه ضهره القرعه و ضهره القندیله آزاد کردند که بر روستای الطاموره در جنوب غرب شهرک الزهراء واقع در حومه شمالی حلب اشراف دارند.

ارتش به همراه نیروهای مردمی همچنین در حومه شمال شرق لاذقیه چند نقطه راهبردی از جمله نقطه 1112 و نقطه 932 و ظهره البیدر المحروق و الاکتاف و خندق الشاحور و نقطه 8016 و روستای المحور و نقطه 529 و نقطه 466 و نقطه 425 و کوه زیاره البیضه را آزاد کردند.

ارتش سوریه و نیروهای هم پیمانش همچنین تهاجم گروه تروریستی داعش به چند نقطه نظامی در کوهستان الثرده در جنوب فرودگاه دیرالزور را سد کرده و 25 داعشی را به هلاکت رساندند.

برخی گزارشها حاکی است که هفت سعودی، سه عراقی، دو مصری و دو تونسی از جمله عناصر داعشی هستند که در این عملیات کشته شدند.

10 تروریست نیز در روستای الجفره در ریف شهر دیر الزور کشته شدند.

6-9

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند