دستاورد جدید ارتش سوریه در استان لاذقیه

شنبه 24 بهمن 1394
21:58
دستاورد جدید ارتش سوریه در استان لاذقیه العالم - نیروهای مردمی و ارتش سوریه در ادامه پیشروی های خود، یکی از تپه‌های اطراف شهرک سلمی در استان لاذقیه را به تصرف خود درآوردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و به نقل از روسیه الیوم، یک منبع نظامی سوری اعلام کرد که یگان های ارتش سوریه با همکاری نیروهای مردمی توانستند در مناطقی در حومه استان لاذقیه شمالی (شمال غرب سوریه) امنیت برقرار کنند.
براساس این گزارش، یگان های ارتش سوریه به تازگی با پیشروی در ریف حلب شمالی (در شمال سوریه)، روستای الطاموره را به طور کامل به کنترل خود درآوردند و تروریست ها را تارو مار کردند.
یک منبع نظامی سوری در حلب گفت: یگان های ارتش سوریه و نیروهای مردمی در چند ساعت گذشته، با حمله گسترده به محل استقرار تروریست های وابسته به گروهک جبهه النصره در ریف حلب شمالی، امنیت را به روستای الطامور در جنوب غرب شهرک الزهرا بازگرداندند.
این منبع خاطرنشان کرد که نیروهای ارتش سوریه توانسته اند این روستا را از مواد منفجره و مین های کار گذارده شده از سوی تروریست ها، پاکسازی کنند.

213/ 201
 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد