یافتن اجساد ده ها مزدور عربستان در یمن

شنبه 1 اسفند 1394
11:20
یافتن اجساد ده ها مزدور عربستان در یمن داوطلبان بومی و تیم های صلیب سرخ، جنازه های تجزیه شدۀ ده ها تن از مزدوران عربستان سعودی در یمن را در مناطق نهم و الجدعان پیدا کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی به خبرگزاری رسمی یمن "سبأ" گفت: ارتش و کمیته های مردمی، در اقدامی بشردوستانه به داوطلبان محلی و پزشکانِ صلیب سرخ اجازه دادند که وارد مناطق نهم و الجدعان شوند.

بر پایه این گزارش، داوطلبان و صلیب سرخ، اجساد تجزیه شدۀ ده ها تن از فریب خوردگانِ عربستان سعودی را که در مواجهه با ارتش یمن و کمیته های مردمی کشته شده بودند، یافتند.
کشته شدن این افراد، به آزادسازی مناطق گسترده ای از یمن منجر شد که توسط مزدوران عربستان سعودی اشغال شده بود.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، از خانواده های کشته ها و فریب خوردگان خواست برای تحویل گرفتن اجساد فرزندان خود، به صلیب سرخ مراجعه کنند.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در منطقه ادامه خواهد یافت


ایران چهارمین قدرت برتر تولید علم موتور هواپیما در جهان


بقائی: سیاست‌های غیرمسئولانه، عامل شکست آلمان در عضویت شورای امنیت بود


نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا