ردپای شاهزادۀ قاچاقچی در ماجرای قطع کمکها به لبنان

شنبه 1 اسفند 1394
21:17
ردپای شاهزادۀ قاچاقچی در ماجرای قطع کمکها به لبنان فعال افشاگر عربستانی مسائل جدیدی را درخصوص ماجرای توقف کمک‌های سعودی به ارتش لبنان، و ارتباط آن با ناکامی مذاکرات برای آزادی شاهزاده قاچاقچی مطرح کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "مجتهد" که به دلیل افشای مسائل پشت پرده خاندان حاکم در عربستان شهرت و هوادارن بسیاری را کسب کرده، روز شنبه در تویتر خود نوشت که تصمیم برای توقف کمکهای سعودی به لبنان هیچ ارتباطی به (ادعای) کنترل حزب الله بر ارتش و یا سیاستهای دولت لبنان در حمایت از سوریه ندارد.
وی افزود: این تصمیم به دلیل ناکامی مذاکرات برای آزادی شاهزاده‌ای است که به اتهام قاچاق مواد مخدر در لبنان دستگیر شده است.
مجتهد در بخش دیگری از اظهاراتش، تأکید کرد که هنوز نمی‌داند چه زمانی مذاکرات شکست خورد و آل سعود از تلاشها برای آزادی شاهزاده ناامید شد.
وی خاطرنشان کرد که دولت سعودی امیدوار است با اعلام این تصمیم (توقف کمکها به ارتش لبنان) همه طرفهای لبنانی حزب الله را برای آزادی شاهزاده تحت فشار قرار دهند.
مجتهد افزود: اگر شاهزاده آزاد شود، کمکها فورا از سرگرفته می شود ولی برای اینکه این ماجرا فاش نشود، این موضوع اعلام نخواهد شد و ممکن است چند هفته یا چند ماه ادامه یابد.
شاهزاده "عبدالمحسن بن ولید آل سعود" در آبان گذشته در فرودگاه بیروت دستگیر شد. وی 2 تن قرص کپتاگون همراه داشت.
به گفته مقامات لبنانی، این بزرگترین محموله مواد مخدری است که تا کنون در فرودگاه بیروت کشف شده .
محمولۀ قاچاق این شاهزاده سعودی، حاوی 12 میلیون قرص به ارزش آن حدود 280 میلیون دلار بود، و قرار بود به وسیله یک هواپیمای اختصاصی به منطقه "حائل" انتقال یابد. این قرصها درون جعبه هایی قرار داشت که روی آنها نوشته شده بود "خاص – پادشاهی عربستان سعودی – شاهزاده عبدالمحسن بن ولید آل سعود".

8

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک‌تایمز: حمله آمریکا به تاسیسات آب در ایران می‌تواند «جنایت جنگی» باشد


جهاد اسلامی فلسطین: دشمن، کل جهان عرب و اسلام را هدف قرار داده است


تأکید ​​​​​​​اسلام‌آباد بر ادامه میانجی‌گری تا دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه


پزشکیان: تنها راه مقابله پایدار با فساد، حکمرانی داده‌محور است


بلاتر: جام جهانی نباید در آمریکا برگزار می شد/ اخراج داور سومالیایی دیوانگی بود


نیروی دریایی سپاه: نزدیک شدن شناورها به تنگه هرمز به‌منزله همکاری با دشمن تلقی می‌شود


هشدار سردار موسوی به آمریکایی‌ها: منطقه را برایتان جهنم می کنیم


سفارت آمریکا خواستار خروج فوری اتباع خود در بغداد و اردن شد


انهدام محل استقرار جنگنده‌های F35، F15، F16 آمریکایی


حمله پهپادی ایران به ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت