عربستان درمقابل تهدید روس ها کوتاه آمد

دوشنبه 3 اسفند 1394
21:00
عربستان درمقابل تهدید روس ها کوتاه آمد العالم - فعال عربستانی که به دلیل انتشار خبرهایی از مسائل پشت پرده آل سعود شهرت بسیاری کسب کرده، این بار از عقب نشینی عربستان در برابر تهدید اخیر روسیه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مجتهد در یادداشتی توییتری اعلام کرد که در پی تهدید اخیر روسیه به اقدام متقابل مبنی بر مجهز کردن انصارالله یمن به ضد هوایی، عربستان سعودی به صورت محرمانه به روسیه تعهد داد که از مجهز کردن گروه های تروریستی هوادار خود در سوریه به موشک های ضدهوایی خودداری خواهد کرد.

برخی فعالان شبکه های اجتماعی نیز در یادداشت های توییتری خود افشاگری مجتهد درباره عقب نشینی سعودی ها در برابر روسیه را تایید کردند.

عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان سعودی پیشتر گفته بود که کشورش قصد دارد موشک های زمین به هوا دراختیار گروه های مخالف مسلح معتدل در سوریه قرار دهد.

الجبیر ادعا کرده بود که ورود موشک های زمین به هوا می تواند موازنه قدرت را در سوریه تغییر دهد مانند همان اتفاقی که قبلا در افغانستان روی داد.

213-201-9

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد


بقایی: قالیباف با طرف‌های پاکستانی در حال گفت‌و‌گو است


شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود