دستاورد جدید ارتش سوریه در حومه لاذقیه

سه شنبه 4 اسفند 1394
08:18
دستاورد جدید ارتش سوریه در حومه لاذقیه نیروهای ارتش سوریه و هم پیمانانشان در ادامه پیشروی‌ها در حومه شمالی شهر لاذقیه، توانستند مناطق دیگری را از دست تروریست ها آزاد کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ارتش سوریه و هم پیمانانش دو کوه القاموع و الکفر سند و شهرک کروم خسات و برزه التحتا در حومه شمالی لاذقیه را از گروههای تروریستی بازپس گرفته و دهها نفر از آنها را به هلاکت رساندند.
در حومه شهر ادلب نیز نیروهای ارتش سوریه محل های تجمع عناصر مسلح در شهرک های الناجیده و بداما را که چند کیلومتر از منطقه جسر الشغور فاصله دارد، هدف قرار دادند.
آنها همچنین جاده حلب به خناصر را آزاد کردند. این امر بعد از حمله گروه تروریستی داعش به این جاده و قطع چند ساعته آن صورت گرفت.
درگیری ها هم اکنون در اطراف روستای القریتین در حومه جنوب شرقی شهر حمص در جریان است، که تاکنون به کشته و زخمی شدن شماری از عناصر داعش منجر شده است.
در شهر دیرالزور نیز ارتش سوریه 65 عنصر مسلح داعش را با انفجار یک تونل 40 متری در محله الصناعیه به هلاکت رساند.
عملیات ارتش سوریه در حومه شرقی شهر حلب ادامه دارد، و فرودگاه کویرس درپی آزادسازی نیروگاه برق حرارتی از دست تروریست ها، آماده استقبال از هواپیماهای مسافربری شده است. این نیروگاه برق کامل استان حلب و 31 روستا را تامین می کند.

8-6

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا