جنگ با داعش در جنوب فلوجه آغاز شد

جمعه 7 اسفند 1394
15:07
جنگ با داعش در جنوب فلوجه آغاز شد رئیس پلیس عامریه در فلوجه، روز جمعه از آغاز درگیری‌های مسلحانه بین نیروهای امنیتی عراق و عشایر با گروه تروریستی داعش در جنوب فلوجه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرهنگ عارف الجنابی با اعلام این خبر گفت: نیروهای امنیتی عراق انبارهای اسلحه و تجهیزات متعلق به این گروه را به تصرف خود درآورده و دهها تن از عناصر آن را به هلاکت رساندند.
الجنابی به شبکه خبری سومریه نیوز گفت: در حال حاضر درگیری شدیدی بین نیروهای امنیتی و نیروهای عشایر در یک سو و عناصر داعش در سوی دیگر در روستای الفحیلات در منطقه العامریه واقع رد 23 کیلومتری جنوب فلوجه در جریان است. 
الجنابی افزود: جنگنده های ائتلاف بین المللی و عراق و بالگردها نیز از هوا با بمباران اهداف و تجمع تروریستهای داعش در روستای مذکور به به پشتیبانی از عملیات نیروهای امنیتی و عشایر پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: نیروهای امنیتی و عشایر در این درگیری انبارهای سلاح و تجهیزات و ماشین الات متعلق به تروریستهای داعش را به تصرف خود درآوردند.
شایان ذکر است نیروهای امنیتی و عشایر عراق پس از درگیریهای سنگین با گروه تروریستی داعش، دیروز پنج شنبه نیز منطقه بودعیج و روستاهای بوهذال و بومناحی و سه منطقه از ارتفاعات جنوب فلوجه را از اشغال داعش آزاد کردند.

7- 208
 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست


سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان