ترکیه باز هم خاک سوریه را گلوله‌باران کرد

يکشنبه 9 اسفند 1394
16:30
ترکیه باز هم خاک سوریه را گلوله‌باران کرد وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ترکیه شهر "تل ابیض" سوریه را با توپخانه سنگین هدف قرار داده است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که مرکز هماهنگی روسیه در سوریه اطلاعاتی درباره حمله از خاک ترکیه و گلوله باران شهر "تل ابیض" دریافت کرده است.

خبرگزاری "اینترفاکس" روسیه به نقل از رییس مرکز هماهنگی گزارش داد: روسیه تماس هایی با مرکز هماهنگی آمریکا در "امان" پایتخت "اردن" برای سوال درباره جزییات این حمله برقرار کرده است.
در این گزارش به جزییات بیشتری درباره این گلوله باران اشاره نشده است.

تل ابیض از توابع استان رقه در سوریه است. این شهر در کنار مرز ترکیه قرار گرفته و گذرگاه مرزی تل ابیض نیز در این شهر واقع است.

جمعیت این شهر نزدیک به ۳۰ هزار نفر می‌باشد و کردها و اعراب ساکنان این شهر را تشکیل می‌دهند. گروه تروریستی "داعش" مدتی بر این شهر مسلط بود اما در نهایت نیروهای کرد، داعشی ها را بیرون راندند.

در بهمن ماه گذشته برابر با اول فوریه نیز وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که "ادله و مدارک قاطعی" در اختیار دارد که نشان می‌دهد ترکیه برخی مناطق سوریه را با توپخانه هدف قرار می‌دهد.

ژنرال ایگور کوناشنکوف سخنگوی وزارت دفاع روسیه در گفتگو با روزنامه نگاران خاطرنشان کرده بود که طرف روسی ویدئویی از ستاد کل ارتش سوریه به دست آورده که استقرار سامانه های متحرک توپخانه ای در یکی از ایستهای مرزی را نشان می دهد.

206ـ 211ـ 7
 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد