پاکسازی مسیر حلب - خناصر و اثریه در سوریه + ویدیو

چهارشنبه 12 اسفند 1394
15:19
ارتش سوریه مسیر حلب به شهرهای مرکزی این کشور را از تروریست های داعشی پاکسازی کرد.

خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، با پاکسازی این جاده، دولت سوریه نیز ارسال کاروان های حامل کمک های بشردوستانه به حلب را آغاز کرده است.
مسیر حلب به شهرهای مرکزی سوریه هم اکنون برای تردد مردم باز است، زیرا ارتش با عملیات نظامی خود توانست که این مسیر را از نیروهای گروه تروریستی داعش پاکسازی کند و هم اکنون مسیر حلب - خناصر - اثریه امن است مسیری که به علت عملیات نظامی ارتش بسته شده بود و باعث محاصرۀ نسبتاً کامل حلب شده بود. 
یکی از رانندگان کامیون روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار العالم در سوریه گفت: ما از لاذقیه آمده ایم و راه ها امن است و به حلب محصولات کشاورزی می بریم .
راننده ای دیگر اظهار داشت: مسیر خناصر امن است زیرا ارتش توانست که این مسیر را از تروریست ها پاکسازی کند . من از استان طرطوس هستم و مسیر طرطوس به حلب کاملاً امن است .
به محض پاکسازی مسیر حلب به شهرهای مرکزی سوریه کاروان های حامل غذا ، محصولات کشاورزی و سوخت از استان های مختلف به شهر حلب برای جبران کمبود محصولات غذایی، زراعی و سوختی به راه افتاد.
گروه مهندسی ارتش نیز عملیات بازسازی مسیر حلب – خناصر – اثریه را که 95 کیلومتر است و به علت مواد منفجره داعش و درگیری های مسلحانه آسیب های فراوان دیده، آغاز کرده است . 

214-8

0% ...

آخرین اخبار

هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد