فرمانده داعش در رمادی عراق کشته شد

پنج‌شنبه 20 اسفند 1394
13:43
فرمانده داعش در رمادی عراق کشته شد یک منبع امنیتی در استان الانبار عراق اعلام کرد که فرمانده گروه تروریستی داعش در منطقه کبیسه در غرب شهر رمادی کشته شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت السومریه نیوز، یک منبع امنیتی در استان الانبار عراق گفت: جنگنده های ائتلاف با هماهنگی تیپ هفتم ارتش عراق، یکی از پایگاههای استراتژیک گروه تروریستی داعش در منطقه کبیسه در جنوب شهر هیت اقع در هفتاد کیلومتری غرب رمادی را بمباران کردند".

این منبع امنیتی که نخواست نامش فاش شود، افزود: در این عملیات تعدادی از عناصر داعش کشته شدند که فرماندار داعش در منطقه کبیسه و از سرکردگان مهم این گروه هم از جمله کشته های این عملیات است.

نیروهای امنیتی و عشایر به منظور بازپس گیری شهر هیت و ناحیه کبیسه از گروه تروریستی داعش، خود را برای انجام عملیات نظامی گسترده آماده می کنند.

208 -6-8

0% ...

آخرین اخبار

جان کری: حمله ترامپ به ایران هم مثل خروج از برجام اشتباه محض بود


زنگ خطر بحران امنیت غذایی در لبنان به صدا درآمد


اشپیگل: ترامپ و اعراب بزرگترین بازندگان جنگ


راهپیمایی‌ یمنی‌ها در حمایت از پیروزی ایران علیه متجاوزان آمریکایی ـ صهیونی


عراقچی: نام «کمال خرازی» با وقار دیپلماسی ایران گره خورده است


۳۰ کشته بر اثر حمله پهپادی به یک جشن عروسی در سودان


جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق فردا برگزار می‌شود


پزشکیان: شهید خرازی از چهره‌های اثرگذار در عرصه دیپلماسی کشور بود


امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی