مخالفت انگلیس با ورود ترکیه به اتحادیه اروپا

يکشنبه 23 اسفند 1394
20:29
مخالفت انگلیس با ورود ترکیه به اتحادیه اروپا العالم - وزیر دارایی انگلیس گفت که کشورش با ورود ترکیه به اتحادیه اروپا مخالف است و علت این مخالفت را اقتصاد ضعیف این کشور عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت روسیا الیوم،"جورج آزبورن " در کنفرانس مطبوعاتی روز یکشنبه 23 اسفند ماه، 13 مارس، خاطرنشان کرد که کشورش برای جلوگیری از ورود ترکیه، می تواند از حق وتو در اتحادیه اروپا استفاده کند.

وی افزود بعید است ترکیه در آینده نزدیک به اتحادیه اروپا بپیوندد.

آزبورن گفت :"ما شروطی را برای این کار در نظر گرفته ایم و به وضوح گفته ایم که با ورود اعضای جدید به اتحادیه اروپا و دادن اجازه نقل و انتقال آزادانه به آنها در کشورهای عضو، مخالفیم. زیرا سطح اقتصاد و میزان رشد اقتصادی آنها به مراتب پایین تر از سطح اقتصاد ماست".

وزیر دارایی انگلیس خاطرنشان کرد که ترکیه متحد اتحادیه اروپاست و روابط آن با این اتحادیه مهم است کما اینکه انگلیس نظام ویزا را با این کشور تا زمان پیوستن آن به اتحادیه اروپا حفظ خواهد کرد.

208-211-9

0% ...

آخرین اخبار

شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است