مخالفت انگلیس با ورود ترکیه به اتحادیه اروپا

يکشنبه 23 اسفند 1394
20:29
مخالفت انگلیس با ورود ترکیه به اتحادیه اروپا العالم - وزیر دارایی انگلیس گفت که کشورش با ورود ترکیه به اتحادیه اروپا مخالف است و علت این مخالفت را اقتصاد ضعیف این کشور عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت روسیا الیوم،"جورج آزبورن " در کنفرانس مطبوعاتی روز یکشنبه 23 اسفند ماه، 13 مارس، خاطرنشان کرد که کشورش برای جلوگیری از ورود ترکیه، می تواند از حق وتو در اتحادیه اروپا استفاده کند.

وی افزود بعید است ترکیه در آینده نزدیک به اتحادیه اروپا بپیوندد.

آزبورن گفت :"ما شروطی را برای این کار در نظر گرفته ایم و به وضوح گفته ایم که با ورود اعضای جدید به اتحادیه اروپا و دادن اجازه نقل و انتقال آزادانه به آنها در کشورهای عضو، مخالفیم. زیرا سطح اقتصاد و میزان رشد اقتصادی آنها به مراتب پایین تر از سطح اقتصاد ماست".

وزیر دارایی انگلیس خاطرنشان کرد که ترکیه متحد اتحادیه اروپاست و روابط آن با این اتحادیه مهم است کما اینکه انگلیس نظام ویزا را با این کشور تا زمان پیوستن آن به اتحادیه اروپا حفظ خواهد کرد.

208-211-9

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد