روسیه به شایعات پایان داد

سه شنبه 25 اسفند 1394
15:06
روسیه به شایعات پایان داد عضو کمیسیون دفاعی پارلمان روسیه گفت: مسکو با تصمیم خروج نیروهای نظامی اساسی خود از سوریه، به شایعات درباره حضور طولانی مدت در این کشور پایان داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روسیا الیوم "سرگئی جیگارف" نایب رئیس اول کمیسیون دفاعی پارلمان روسیه، خاطرنشان کرد: ما با اینکار به همه شایعات مبنی بر اینکه مدتی طولانی در سوریه باقی خواهیم ماند یا برای عملیاتی زمینی آماده می شویم، پایان دادیم.

وی افزود: ما نشان دادیم که قادر هستیم در صورت لزوم، هرگونه تجهیزات نظامی را در مدتی اندک خواه از طریق هوا یا دریا مستقر کنیم. به طور قطع، در عملیات جنگی شرکت خواهیم کرد...بازگشت در صورت لزوم، دشوار نیست.

ایگور لیبیدف نائب رئیس مجلس دومای روسیه نیز اظهار داشت: تصمیم به خارج کردن نیروهای هوایی روسیه از سوریه تاکیدی بر التزام مسکو به مواضع خودش است و اینکه نمی خواهد بعد از اجرای ماموریت خود، در آنجا مدتی طولانی بماند.

وی تأکید کرد: این گام روسیه باید بار دیگر دشمنان و هم پیمانان ما را در جهان و در غرب و پیش از هر چیز در اروپا و آمریکا متقاعد کند که روسیه همواره به وعده های خود متعهد است.

لیبیدف گفت: مسیر مذاکره سیاسی بین دولت سوریه و معارضان با مشارکت روسیه و کشورهای غربی دیگر هم اکنون مهمترین موضوع است.

6 ـ 211-8

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا