فرار تروریست های داعشی از تدمر

پنج‌شنبه 27 اسفند 1394
22:06
فرار تروریست های داعشی از تدمر شماری زیادی از تروریست های داعش در پی حملات ارتش سوریه به صحرای "تدمر" به طرف مقرشان در ناحیه "عقیربات" در حومه منطقه "سلمیه شرقی" گریختند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرار این عناصر داعش پس از درگیری شدید ارتش و کمیته های مردمی با آنها در شهر تدمر واقع در شرق استان "حمص" انجام شد که و نیروی هوایی سوریه و روسیه، پیشروی ارتش را در کوه های اطراف شهر پوشش دادند.
منابع آگاه به روزنامه "الوطن" سوریه گفتند، بر اثر حملات ارتش سوریه، داعشی ها با تمام تجهیزاتشان از شرق حمص و از طریق کوه "البلعاس" به طرف عقیربات گریختند.
یک منبع ارتش سوریه در حمص نیز که خواست نامش فاش نشود، به الوطن گفت، ارتش سوریه و کمیته های مردمی پس از درگیری شدید با داعش به پیشروی به طرف کوه های اطراف تدمر ادامه می دهند و نیروهای هوایی و توپخانه سنگین ارتش سوریه مواضع داعش را در این منطقه در هم کوبید. 
یک منبع دیگر نیز گفت، ارتش و دفاع ملی با صلابت در جبهه عقیربات سلمیه ایستاده و اجازه نفوذ به داعش را به هیچ عنوان نمی دهند، آنان آماده هر گونه درگیری هستند. 
شهر تدمر در مرکز سوریه قرار دارد.
206-8
 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد