روسیه: هیأت ریاض مواضع خود را تعدیل کند

شنبه 29 اسفند 1394
18:39
روسیه: هیأت ریاض مواضع خود را تعدیل کند نماینده روسیه در مقر سازمان در ژنو ملل تاکید کرد معارضان سوری مورد حمایت عربستان باید موضع خود را در قبال بشار اسد تعدیل کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، «الکسی بورو داوکین» نماینده روسیه در مقر سازمان ملل در ژنو تاکید کرد که معارضان سوریه مورد حمایت ریاض باید موضع خود را در قبال بشار اسد تعدیل کنند و انعطاف بیشتری از خود نشان دهند.
به نوشته سایت روسیا الیوم، بورو داوکین افزود: نگرانی ما آن است که گروه معارضان مورد حمایت ریاض بر موضع سابق خود مبنی بر کنار رفتن بشار اسد تاکید می‌کنند و این موضع عدم آمادگی آنها برای گفت‌وگو را نشان می‌دهد.
نماینده روسیه در مقر سازمان ملل در ژنو تاکید کرد: ما یقین داریم که این گروه باید در موضع خود تعدیل‌های جدی انجام دهد و باید انعطاف بیشتری به خرج دهد.
«بورو داوکین» با اشاره به ضرورت مشارکت همه معارضان سوری در مذاکرات ژنو، گفت: باید کُردها نیز در این مذاکرات مشارکت کنند. کُردها شهروندان سوری هستند و در تعیین سرنوشت کشور خود حق کامل دارند.

0% ...

آخرین اخبار

اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا پرده‌دودی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد