هلاکت مرد شماره دو داعش در سوریه

جمعه 6 فروردين 1395
22:22
هلاکت مرد شماره دو داعش در سوریه یک منبع آمریکایی از کشته شدن مرد شماره دو داعش در سوریه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه تلویزیونی "ان بی سی" آمریکا در گزارشی مدعی شد که نیروهای آمریکایی "عبدالرحمن القادولی" مرد شماره دو داعش را طی یک حمله هوایی در سوریه به قتل رسانده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، انتظار می رود که آشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا و ژنرال جو دانفورد در نشست مطبوعاتی روز جمعه در مقر وزارت دفاع، خبر کشته شدن مرد شماره دو داعش را در عملیات نیروهای آمریکایی در سوریه تایید کند.

همچنین پایگاه خبری "دیلی بیست" نیز خبر کشته شدن القادولی را اعلام کرد و گفت که وی درآستانه انتخاب شدن به عنوان نفر دوم تشکیلات داعش به سرکردگی ابوبكر البغدادی قرار داشت.

"عبد الرحمن مصطفى القادولی" متولد سال 1957 در موصل در استان نینوا است که بعد از آزادی از زندان در اوایل سال 2012 به سوریه رفت و برای فعالیت به شبکه داعش که مقرش درسوریه بود، ملحق شد.

وی پس از آن در سال 2004 به تشکیلات القاعده در عراق به سرکردگی ابومصعب الزرقاوی پیوست و به عنوان معاون الزرقاوی و سرکرده القاعده در موصل انتخاب شد.

وزارت دارایی آمریکا در روز 14 می 2014 ، القادولی را به علت فعالیت با گروه داعش به عنوان تروریست جهانی معرفی کرد.

پس از آن وزارت دادگستری آمریکا، مبلغ هفت میلیون دلار برای کسی که اطلاعاتی را درباره القادولی ارائه کند که به بازداشت وی منجر شود، پاداش تعیین کرد.

ساختار سرکردگان گروه تندروی داعش محرمانه است و فهرست تهیه شده از سوی آمریکا فقط برخی از آنان را شامل می شود. این سرکرده، دومین مسئول ارشد دراین لیست است که در فاصله کمتر از یک ماه کشته می شود.

آمریکا چهارم ماه مارس از کشته شدن یک مسئول ارشد دیگر که نامش دراین فهرست آمده بود، به نام "ابوعمر الشيشانی" به عنوان یکی از سرکردگان ارشد نظامی دراین گروه خبر داد. وی طی حمله آمریکا به منطقه الشدادی سوریه به قتل رسید.

7- 215
 

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات نشست اتاق بازرگانی با قالیباف/30 پیشنهاد برای توسعه روابط باچین


دبیرکل اکو: مقابله با بیابان‌زایی نیازمند همکاری منطقه‌ای است


موج مخالفت جهان عرب و اسلامی با افتتاح سفارت «سومالی‌لند» در قدس اشغالی


تأکید پزشکیان بر تدوین اطلس سلامت محلات برای تحقق عدالت در ارائه خدمات


گلوله‌باران توپخانه‌ای و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به النبطیه


نشست هم‌فکری نماینده ویژه در امور چین با اتاق بازرگانی ایران


هاآرتص: ارتش "اسرائیل" ۵۲ درصد اردوگاه جنین را ویران کرده است


سفر گران‌تر شد؛ گردشگران به مقصدهای ارزان‌تر روی آوردند


انتشار نماهنگ منظومه ماکان از سوی کافنا +فیلم


انتقال کالا‌های ایرانی محبوس‌شده در امارات از مسیر عراق