هیأتی رسمی از مصر با اسد دیدار کرد

شنبه 7 فروردين 1395
11:30
هیأتی رسمی از مصر با اسد دیدار کرد دبیرکل "تجمع عربی حمایت از راهکار مقاومت" اعلام کرد که به همراه هیاتی رسمی متشکل از نمایندگان احزاب مصر هفته گذشته با "بشار اسد" رییس جمهوری سوریه در شهر "دمشق" ملاقات کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جمال زهران" که نماینده پیشین پارلمان مصر است، در گفت و گو با "العربی الجدید" افزود که این دیدار به دور چشم رسانه ها و دیداری از پیش اعلام نشده بود.   
وی ادامه داد؛ اسد از وی خواست که از رسانه های مصری برای سفر به دمشق دعوت کند. 
زهران خاطر نشان کرد: اسد به هیات مصری گفت که آنچه درباره عقب نشینی نیروهای روسیه از سوریه گفته شده نادرست است و همه پایگاه های هوایی روسیه در سوریه مانند گذشته باقی است و آنچه رخ داده فقط  کاهش شمار برخی از نیروها پس از پایان ماموریت های اصلی آنان در زمینه مبارزه با تروریسم است.   
وی به نقل از اسد گفت: "ولادیمیر پوتین" رییس جمهور روسیه به دمشق وعده داده در صورت بروز هر گونه تحولات در سریع ترین زمان نیروهایش را اعزام خواهد کرد.
زهران هم اکنون عضو شورای عالی فرهنگی مصر است. از مهمترین احزاب شرکت کننده در هیات مصری که به سوریه سفر کرده است، می توان به "مصر قوی" و "الوسط" اشاره کرد.


7- 206 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


هشدار صدر اعظم آلمان درباره دخالت احتمالی آمریکا در انتخابات


ایران مسافر جهانی شد؛ راهیابی شاگردان علیزاده به جمع ۴ تیم برتر والیبال آسیا


برآورد خسارت‌های زیست‌محیطی تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: تنگه هرمز تا پذیرش نظم ایرانی بسته است


درخشش خیره‌کننده تیم ملی تکواندو ایران


سایه سنگین اهانت‌های ترامپ بر دستور کار سفر نخست وزیر عراق به آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد