كشته شدن "ابوهريره" سعودی در فلوجه + فيلم

جمعه 20 فروردين 1395
10:58
نیروهای عراقی وارد مرکز شهر هیت در استان الانبار شدند و شماری از عناصر گروه تروریستی داعش از جمله ابوهریره از سرکردگان ارشد این گروه را در نزدیک شهر فلوجه در این استان از پا درآوردند.

"حیدر قاسم" خبرنگار شبکه العالم از استان الانبار گزارش داد، نیروهای مشترک عراقی ورود خود به مرکز شهر هیت را بعد از بیرون راندن داعش از این شهر اعلام کردند.
نیروهای داوطلب مردمی عراق همزمان منطقه "آل بوتایه" در شهرک الکرمه از توابع شهر فلوجه در شرق استان الانبار را آزاد و شماری از عناصر گروه تروریستی داعش را کشتند. نیروهای مشترک عراقی نیز هم اکنون درحال نبردهای شدید در اطراف شرقی شهر فلوجه هستند.
نیروهای عراقی درحال اجرای عملیات در بخش الکرمه و الصقلاویه در اطراف شرقی شهر فلوجه هستند و مواضع داعش را هدف قرار می دهند. این نیروها همچنین با حملات داعش به شهرک الکرمه نیز مقابله کرده اند.
خبرنگار العالم افزود: نیروهای عراقی درحال حملات توپخانه ای به مواضع عناصر داعش در نزدیک شهرک الکرمه به منظور از بین بردن خطوط دفاعی این گروه هستند. نیروهای عراقی و "جریان رسالیون" مستقر در این مناطق توانستند در جریان درگیری های شدید "ابوهریره" سعودی از سرکردگان داعش را به همراه شمار دیگری از این سرکردگان از جمله "ابومعاد" به هلاکت برسانند.
وی تصریح کرد: جریان رسالیون و نیروهای عراقی درحال منهدم کردن خطوط دفاعی داعش هستند.
همزمان دوربین شبکه العالم تصاویری از ستون های دود را بر فراز یکی از مخفیگاههای منهدم شده داعش به نمایش گذاشت.
سلام الشحمانی افسر اطلاعات گردانهای رسالیون به خبرنگار العالم گفت: به حمد خداوند توانستیم بارزترین سرکرده متجاوزان را با توجه به تجربیات شناسایی دشمن و رصد تحرکات آن به هلاکت برسانیم. بارزترین سرکرده کشته شده همان ابوهریره بود که فرماندهی گروه متجاوزان را برعهده داشت. علاوه بر این، سه چهارم عناصر گروه او نیز کشته شدند.
یک نظامی دیگر گفت: روحیه نیروهای عراقی بسیار بالا است و داعش با وجود همه تلاش های خود نتوانسته است در مقابل این نیروها تاب بیاورد.
نیروهای عراقی در غرب الانبار نیز ورزشگاه و باشگاه ورزشی هیت را آزاد  و پرچم عراق را بر فراز ساختمانهای آموزش و پرورش و دانش سرای تربیت معلم و اداره برق در داخل بخش هیت به اهتزار در بیاورند. منطقه صنعتی الحی نیز به طور کامل در شهر هیت آزاد کردند. روستاهای الشاقونه و قندی نیز آزاد و دهها عنصر مسلح که اکثرا عرب و خارجی بودند، کشته شدند.
6-8

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت