دلیل ادامه تحصن نمایندگان پارلمان عراق چیست؟

چهارشنبه 25 فروردين 1395
22:31
دلیل ادامه تحصن نمایندگان پارلمان عراق چیست؟ نمایندگان متحصن پارلمان عراق، بر ادامه تحصن خود تا تغییر رؤسای قوای سه‌ گانه این کشور تاکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، احمد جبوری نماینده پارلمان عراق شامگاه سه شنبه در گفت وگو با سومریه نیوز، خاطرنشان کرد که نمایندگان متحصن تا زمان برآورده شدن خواسته شان مبنی بر تغییر رؤسای قوای سه‌گانه عراق، همچنان به تحصن ادامه خواهند داد.

وی افزود: شمار نمایندگان خواهان تغییر رؤسای قوای سه‌گانه، به 171 نماینده افزایش یافته است.

پارلمان عراق از سه‌شنبه شب گذشته شاهد تحصن شماری از نمایندگان در اعتراض به موکول شدن جلسه رأی‌گیری درباره کابینه جدید عراق به روز پنجشنبه، است.
روز سه‌شنبه حیدر العبادی، نخست وزیر عراق به پارلمان رفت و نشستی را با سلیم جبوری، رئیس پارلمان عراق و رؤسای فراکسیون‌ها برگزار کرد اما این نشست بی‌نتیجه ماند و جلسه رأی‌گیری درباره کابینه جدید به روز پنجشنبه موکول شد.

213-8

0% ...

آخرین اخبار

منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است