دلیل ادامه تحصن نمایندگان پارلمان عراق چیست؟

چهارشنبه 25 فروردين 1395
22:31
دلیل ادامه تحصن نمایندگان پارلمان عراق چیست؟ نمایندگان متحصن پارلمان عراق، بر ادامه تحصن خود تا تغییر رؤسای قوای سه‌ گانه این کشور تاکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، احمد جبوری نماینده پارلمان عراق شامگاه سه شنبه در گفت وگو با سومریه نیوز، خاطرنشان کرد که نمایندگان متحصن تا زمان برآورده شدن خواسته شان مبنی بر تغییر رؤسای قوای سه‌گانه عراق، همچنان به تحصن ادامه خواهند داد.

وی افزود: شمار نمایندگان خواهان تغییر رؤسای قوای سه‌گانه، به 171 نماینده افزایش یافته است.

پارلمان عراق از سه‌شنبه شب گذشته شاهد تحصن شماری از نمایندگان در اعتراض به موکول شدن جلسه رأی‌گیری درباره کابینه جدید عراق به روز پنجشنبه، است.
روز سه‌شنبه حیدر العبادی، نخست وزیر عراق به پارلمان رفت و نشستی را با سلیم جبوری، رئیس پارلمان عراق و رؤسای فراکسیون‌ها برگزار کرد اما این نشست بی‌نتیجه ماند و جلسه رأی‌گیری درباره کابینه جدید به روز پنجشنبه موکول شد.

213-8

0% ...

آخرین اخبار

وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی