ریاض‌ و‌ آنکارا شورای ‌همکاری ‌راهبردی‌ تشکیل می‌دهند

پنج‌شنبه 26 فروردين 1395
22:35
ریاض‌ و‌ آنکارا شورای ‌همکاری ‌راهبردی‌ تشکیل می‌دهند وزرای امورخارجۀ عربستان و ترکیه، برای تشکیل "شورای همکاری راهبردی سعودی – ترکی" یادداشت تفاهم مشترک امضا کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع آگاه در کاخ ریاست جمهوری ترکیه خبر دادند که مولود چاووش اوغلو و عادل الجبیر، پس از جلسه افتتاحیه سیزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی که امروز پنج شنبه در استانبول آغاز به کار کرد؛ در حضور رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و ملک سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان، این یادداشت تفاهم را امضا کردند.
به نوشتۀ وبگاه شبکه روسیا الیوم، این منابع تاکید کردند که شورای همکاری راهبردی، به منظور افزایش سطح هماهنگی میان دو کشور و تحکیم همکاری راهبردی میان آنان و همچنین تحکیم پیوندهای دوستی میان دو نظام حاکم تشکیل می شود.
تصمیم به تشکیل این شورا، در ماه دسامبر گذشته، هنگام سفر رسمی اردوغان به ریاض پایتخت عربستان گرفته شده بود.
عربستان، به منظور تشکیل محوری طایفه ای با مصر و ترکیه که کشورهای هوادار آمریکا گرداگرد آن را فراگیرند، تلاش می کند تا بتواند محوری در برابر محور مقاومت ایجاد کند اما اختلاف میان مصر و ترکیه، مانع از شکل گیری این محور است.

7- 205

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان