نامزد انتخابات آمریکا: عربستان حامی تروریسم است

دوشنبه 30 فروردين 1395
14:07
نامزد انتخابات آمریکا: عربستان حامی تروریسم است نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با ابراز نگرانی از مواضع عربستان سعودی و خاندان حاکم بر آن، گفت موضوع فقط 11 سپتامبر نیست، بلکه حمایت از داعش و دیگر گروه‌های تروریستی نیز مطرح است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "برنی ساندرز" نامزد دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز دوشنبه به شبکه سی ان ان گفت که از مدتها قبل در خصوص مواضع عربستان نگران بوده است.
ساندرز که عضو کنگره آمریکا است، در پاسخ به سؤالی درباره پیش نویس قانونی که اجازه می‌دهد از عربستان به دلیل ارتباط با حملات 11 سپتامبر شکایت شود، و همچنین تهدید عربستان مبنی بر فروش سرمایه‌هایش در آمریکا، اظهار داشت: قبل از تصمیم گیری درباره این موضوع نیازمند اطلاعات بیشتری هستم.
ساندرز افزود: همانطور که همیشه گفته‌ام، درباره نقش عربستان طی سالهای طولانی بسیار نگرانم. موضوع فقط مربوط به این نیست که بیشتر عاملان حملات 11 سپتامبر سعودی بودند، بلکه حمایتها از داعش و گروه‌های تروریستی دیگر نیز مطرح است.
ساندرز تأکید کرد: خاندان حاکم سعودی، خانواده‌ای بزرگ و متشکل از هزاران نفر است که صدها میلیارد دلار ثروت دارند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خاطرنشان کرد: از نقش کلی عربستان و همچنین نقش خاندان حاکم در این کشور در حمایت از وهابیت که شاخه‌ای افراطی است و تفکرات القاعده و داعش با آن مرتبط است، بسیار نگران هستم.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا