پافشاری عربستان بر کارشکنی در مذاکرات یمن

دوشنبه 6 ارديبهشت 1395
08:40
پافشاری عربستان بر کارشکنی در مذاکرات یمن جلسه شبانه مذاکرات یمن در کویت بعد از بررسی مساله تثبیت آتش بس در حالی به پایان رسید که شواهدی دال بر پافشاری عربستان برای مانع تراشی در برابر گفتگو از طریق رد آن، وجود دارد.

خبرنگار اعزامی شبکه العالم از محل برگزاری مذاکرات صلح یمن در کویت گفت، جلسه بعدی مذاکرات به علت اختلافات درباره تثبیت آتش بس 24 ساعت به تاخیر افتاد، که باعث شد دولت کویت دخالت کند تا جایی که وزیر امور خارجه کویت تاکید کرد این کشور برای به نتیجه رساندن مذاکرات همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت و با هدف آتش بس به عربستان خواهد رفت.

در این حال محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله اعلام کرد اگر حملات هوایی عربستان به یمن ادامه پیدا کند ممکن است مذاکرات با شکست مواجه شود.

از سوی دیگر "ناصر باقزقوز" عضو هیئت ملی یمن در مصاحبه با شبکه العالم گفت وزیر امور خارجه کویت متعهد شد که با هدف تلاش برای آتش بس در یمن به عربستان خواهد رفت.

وی اظهار داشت، هیئت ملی یمن از درخواست توقف حملات تجاوزکارانه به این کشور، کوتاه نخواهد آمد.

 214-8

0% ...

آخرین اخبار

آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند


رهبر معظم انقلاب: شهادت دکتر خرازی سند ننگین رذالت مستکبران آمریکایی-صهیونیستی است


حمله حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی ۴ زخمی برجای گذاشت 


️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند


رئیس جمهور کوبا به فشار آمریکا برای واگذاری قدرت واکنش نشان داد