ولید معلم تأکید کرد:

سوریه و الجزایر، چالش و سرنوشت مشترک

چهارشنبه 8 ارديبهشت 1395
10:36
سوریه و الجزایر، چالش و سرنوشت مشترک وزیر امور خارجه سوریه تاکید کرد که الجزایر و سوریه با چالش های مشترکی در طول تاریخ خود روبرو بوده و سرنوشت مشترکی دارند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ولید معلم" به عبدالقادر مساهل وزیر الجزایر در امور کشورهای مغرب عربی و اتحادیه آفریقا و اتحادیه عرب گفت: سوریه و الجزایر از نقطه نظر تاریخی با چالش های مشترکی روبرو شدند.

وی افزود: این چالش های مشترک از نبرد علیه استعمار خارجی و دستیابی به استقلال آغاز شد و با ساختن و آبادانی و حفظ وحدت کشور ادامه یافت و در مرحله بعدی وارد فاز مبارزه با خطر تروریسم و حاکمیان آنها و دخالت های بیگانه شد.

معلم خاطرنشان کرد: این دخالت ها همواره بدنبال ضربه زدن به تصمیم گیری ملی و مستقل این دو کشور و آسیب رساندن به وحدت و ثبات منافع دو ملت الجزایر و سوریه بوده است.

6-8

0% ...

آخرین اخبار

صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود


حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز