فیلم؛ ولید معلم: آقای جبیر.. تابوت چوبی گران است!

شنبه 22 اسفند 1394
22:02
وزیر امور خارجه سوریه با جملاتی آتشین، به توهّمات همتای سعودی خود پاسخ داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ولید معلم با "سخیف" نامیدن اظهارات عادل الجبیر درباره توسل به راه حل نظامی در سوریه، بار دیگر تأکید کرد که جنازه های متجاوزان به کشورشان باز خواهد گشت؛ اما در جعبه های پلاستیکی، چرا که هزینۀ تهیۀ تابوت‌های چوبی زیاد خواهد بود!
وزیر خارجه سوریه امروز (شنبه) در بخشی از سخنان خود و در واکنش به اظهارات مکرّر همتای سعودی خود گفت: الجبیر بارها این اظهارات سخیف را در مناسبت های باربط و بی ربط، تکرار کرده و حتی اگر در مقابل آینه هم بنشیند، همین جملات را خواهد گفت.. اما باید به او بگویم که اگر خانه خودت شیشه ای است، به خانۀ همسایه سنگ‌اندازی نکن... پرونده ها و روش های زیادی وجود دارد که در برابر این خانۀ شیشه ای می توان رو کرد که البته من نمی خواهم از آن سخن بگویم و در عمل نشان خواهیم داد.
معلم اضافه کرد: کاروان سوریه با اراده مردم و هدایت رییس جمهور دکتر بشار اسد به راه خود ادامه خواهد داد و هرکس از راه حل نظامی دم می زند، بفرماید!... البته قبلا گفته بودم که تابوت های چوبی آماده است.. اما دیدم هزینه تابوت های چوبی زیاد می شود و برای همین می توانیم جنازه ها را در  جعبه های پلاستیکی برایشان بفرستیم!

گفتنی است، ولید معلم یک ماه پیش در واکنش به تهدیدات مقامات سعودی گفته بود: هرگونه تجاوز به خاک سوریه، نتیجه ای جز بازگشت جنازه های متجاوزان در تابوت‌های چوبی نخواهد داشت.

 7

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد