تعریف و تمجید شیخ الازهر از پادشاه بحرین

پنج‌شنبه 9 ارديبهشت 1395
10:35
تعریف و تمجید شیخ الازهر از پادشاه بحرین رئیس الازهر مصر، با حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین و هیئت همراهش که در قاهره به سر می برند، در مقر الازهر دیدار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم احمد الطیب، حضور پادشاه بحرین در مقر الازهر را مایه افتخار این دانشگاه دانست و گفت که بیش از صد کشور اسلامی در سراسر جهان که جوانان خود را برای تحصیل به این دانشگاه فرستاده اند از این اقدام حاکم بحرین تشکر می کنند.
این شیخ با نادیده گرفتن حقایق و بستن چشم خود بر جنایات این حاکم و نادیده گرفتن خون انسانهای بیگناهی که در بحرین به دستور همین پادشاه ریخته شده است، وی را حاکمی عادل و حکیم با سعه صدر توصیف کرد که با درایت سیاسی و لطف پدرانه کشورش را در فراز و نشیب روزگار اداره می کند.
الطیب افزود: سرزمین بحرین همواره کانون تجمع فرهنگها و اندیشه ها و مذاهب بوده است و همین ویژگی عقلانیتی را در شخصیت بحرینی برجای گذاشته است که می تواند در برابر تمام چالشها بایستد. و همواره از آنها برای تأمین منافع و آرمانهای بزرگ کشور استفاده کند.
وی در این دیدار بر حمایت الازهر از آنچه که وحدت و استقلال بحرین دانسته و پرهیز از مداخله در اوضاع داخلی این کشور تأکید کرد.
این در حالی است که دیده بان حقوق بشر، کارنامه بحرین در زمینه حقوق بشر را سیاه توصیف و تأکید کرده است که وضعیت حقوق بشر در این کشور از نیمه دوم سال 2010 به بعد سیر تنزلی در پیش گرفته است.
به رغم ادعاهای دولت بحرین، مبنی بر بهبود اوضاع حقوق بشر در این کشور، دیده بان حقوق بشر تأکید کرده است که شکنجه همچنان پای ثابت فرایند قانون در بحرین است.
دولت بحرین، شیعیان این کشور را در انزوا قرار داده و برای گرفتن اعتراف از زندانیان سیاسی، به شکنجه و بدرفتاری با آنها متوسل می شود و سایتها و وبلاگهای مربوط به مخالفان را مسدود کرده و مدافعان حقوق بشر را تحت فشار قرار می دهد.
لازم به ذکر است که اعمال فشار بر مخالفان و معترضان در جریان انقلاب مسالمت آمیز مردمی در بحرین که در سال 2011 آغاز شد، شکایتهای بسیاری را با موضوع نقض حقوق بشر در این کشور و تخریب دهها مسجد متعلق به شیعیان به دنبال داشته است.
سازمان دیده بان حقوق بشر در گزارش بین المللی خود در سال 2016 گفت شواهد و مدارک معتبری را درباره شکنجه زندانیان و بدرفتاری با آنها در طی سال 2015 به دست آورده است. این مدارک و مستندات، پوچی ادعاهای حکومت بحرین مبنی بر انجام اصلاحات را اثبات کردند.
به رغم ادعاهای دولت بحرین و متحدان آن همچون انگلیس مبنی بر اینکه نهادهای جدیدی برای بهبود اوضاع حقوق بشر و حمایت از زندانیان در بحرین تأسیس شده اند، اما گزارش این سازمان نشان می دهد که این نهادها هم کاری از پیش نبرده اند و دولت بحرین هم موفقیتی در زمینه بازخواست از مسئولین و عوامل شکنجه و دیگر مصادیق نقض حقوق بشر در این کشور به دست نیاورده است.
شایان ذکر است که در این بین شبکه خبری 14 فوریه اعلام کرده که تاکنون 133 نفر در جریان انقلاب مردمی مسالمت آمیز در بحرین و در راه رسیدن به عدالت و دموکراسی به شهادت رسیده اند.
208-8

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد