گاف مخالفان در حلب +عکس

يکشنبه 12 ارديبهشت 1395
22:54
گاف مخالفان در حلب +عکس العالم - مخالفان نظام سوریه در روزهای اخیر با انتشار تصاویری در پایگاه های اجتماعی به ویژه "فیسبوک" سعی کردند جنایات گروه های تروریستی در حلب را به نظام سوریه و روسیه نسبت دهند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، با نگاهی دقیق به تصاویر می توان دریافت که مخالفان با گرفتن این تصاویر از اینترنت به دروغ آنها را دوباره به اسم حوادث حلب منتشر کردند. 
حمله موشکی روز گذشته گروه های تروریستی به محله های "باب الفرج" و "المیدان" حلب 100 شهید و صدها مجروح داشت.  
همچنین مرکز دیدبان حقوق بشر سوریه وابسته به مخالفان در لندن، به گلوله باران بیمارستان "الرازی" توسط تروریست ها اعتراف کرد.
206- 201 

تصویر اول

تصویر اول درباره شهادت دو کودک است که فعالان تویتری مدعی بودند در کشتار حلب کشته شدند اما در واقع دو کودک فلسطینی هستند که قربانی حملات ددمنشانه صهیونیستی به نوار غزه شدند و تصویر آنان در سال 2014 در اینترنت منتشر شده بود. 

 

تصویر دوم

تصویر دوم، یک شیرخوار را نشان می دهد که جسدش از زیر آوار یک ساختمان خارج شد، معارضین ادعا داشتند این تصویر متعلق به گلوله باران حلب است اما در واقع متعلق به یکی از قربانیان تروریسم در حلب در سال 2012 می باشد. 

 

تصویر سوم

تصویر سوم کودکی در کنار یک خیابان را نشان می دهد که رها شده و به ادعای معارضین در یکی از خیابان های حلب بوده است اما در واقع تصویر کودکی در کامبوج است که پیشتر از سوی اخوان المسلمین مصر به عنوان اینکه کودکی مصری است، استفاده شده بود.
206
 

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است