دزدیدن غذای کم جُرم نیست!

سه شنبه 14 ارديبهشت 1395
19:45
دزدیدن غذای کم جُرم نیست! دیوان‌عالی ایتالیا رای داده که دزدیدن مقدار کمی غذا برای "رفع گرسنگی" جرم به شمار نمی‌آید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، قضات این دیوان رای صادر شده علیه "رومان اوستریاکوف" را که از یک مغازه پنیر و سوسیس به ارزش چهار یورو دزدیده بود، نقض کردند. او یک مرد بی‌خانمان اوکراینی است.

به نوشته بی بی سی، دیوان‌عالی ایتالیا در رأی خود تاکید کرده که اوستریاکوف "نیاز فوری و ضروری به غذا" داشته و از این رو کارش جرم محسوب نمی‌شود.

مشتری یک مغازه در شهر جنوا ایتالیا در سال ۲۰۱۱، به نگهبان این مغازه خبر داد که اوستریاکوف نان و دو تکه پنیر و یک بسته سوسیس برداشته، اما فقط پول نان را پرداخت کرده است.

اوستریاکوف به همین اتهام در سال ۲۰۱۵ به خاطر دزدی به شش ماه زندان و پرداخت ۱۰۰ یورو جریمه محکوم شد.

پس از آن که گفته شد که اوستریاکوف هنوز مغازه را ترک نکرده بوده و پرونده او به دادگاه تجدیدنظر فرستاده شد. همچنین اعلام شد که اتهام متوجه اوستریاکوف باید از ارتکاب به جرم سرقت به "شروع به جرم" تقلیل یابد.

سرانجام دیوان‌عالی ایتالیا روز دوشنبه در حکمی که "نهایی" است اعلام کرد که دزدیدن مقدار کمی غذا برای تامین نیازهای ضروری، جرم محسوب نمی‌شود.

7

0% ...

آخرین اخبار

دعوت قوای سه‌گانه از مردم برای حضور در آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب


روایت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تقابل تمدن ایرانی و استعمار نوین


اطلاعیه سازمان حج و زیارت درباره اولویت‌های جدید حج تمتع ۱۴۰۶


شکست نقشه دشمن برای فلج کردن شبکه جاده‌ای کشور


کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند


وزیر خارجه عراق: با گسترش جنگ در منطقه مخالف هستیم


اعتراف آمریکا به افزایش تعداد نظامیان زخمی شده در جنگ با ایران


انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم