ویدئوی لحظه سوء قصد به سردبیر جمهوریت ترکیه

شنبه 18 ارديبهشت 1395
11:59
العالم - در پی تشدید بی ثباتی سیاسی و امنیتی در ترکیه، سردبیر روزنامه "جمهوریت" این کشور هدف سوء قصد قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جان دوندار" سردبیر روزنامه جمهوریت ترکیه در خارج از سالن دادگاه در استانبول هدف سوء قصد قرار گرفت اما جان سالم بدر برد.

وی چند ساعت بعد از سوء قصد نافرجام، روز جمعه در دادگاه محاکمه و به اتهام "افشای اسرار کشور" به 5 سال و 10 ماه زندان محکوم شد.

جان دوندار اوایل سال 2014 با نوشتن مقاله‌ای مستند گفته بود اطلاعات ترکیه به سوریه سلاح ارسال می‌کند.

"اردیم گل" مدیر دفتر روزنامه جمهوریت نیز به 5 سال زندان محکوم شد.

دادگاه استانبول این دو نفر را از برخی اتهام های دیگر نظیر تلاش برای سرنگونی دولت تبرئه کرد.

دادگاه در عین حال پرونده اتهام های دیگر وارده به آنها در ارتباط با سازمان های تروریستی را جداگانه رسیدگی می کند و قرار است برای آنها جداگانه حکم صادر شود.

برپایه این گزارش، دوندار به همراه اردیم گل رئیس دفتر روزنامه جمهوریت در آنکارا به اتهام افشای اطلاعات مسئولان ترکیه در تحویل سلاح به گروههای تروریستی در سوریه محاکمه شدند.

ترکیه از چندی پیش شاهد ناآرامی و بی ثباتی سیاسی و امنیتی است.

شماری از ناظران و سیاستمداران مخالف در ترکیه رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه را به محدود کردن آزادیها و بستن رسانه ها و زندانی کردن مخالفان و معترضان به سیاست های خود متهم کرده اند.

6-9

0% ...

آخرین اخبار

شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است