ترامپ از صادق خان جواب رد شنید!

سه شنبه 21 ارديبهشت 1395
13:51
ترامپ از صادق خان جواب رد شنید! نامزد احتمالی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وعده داد که شهردار جدید لندن را که یک مسلمان است، به آمریکا راه دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دونالد ترامپ با اظهار این که "همیشه موارد استثنا وجود دارد"؛  از تصدی پست شهردار لندن توسط صادق خان که پاکستانی الاصل است، اظهار خوشحالی کرد.
او قبلا خواستار ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا شده و خاطرنشان کرده بود که در لندن کانون های بسیار رادیکالی وجود دارد که حتی باعث می شود نیروهای پلیس تأمین جانی نداشته باشند.
البته صادق خان چندان با ترامپ هم عقیده نیست و اعلام کرده که در صورتی که این نامزد حزب جمهوری خواه به قدرت برسد اعتقادات دینی اش به او اجازه سفر به آمریکا را نمی دهد.
بعد از اظهارات جنجالی ترامپ درباره مسلمانان، در انگلیس کمپین هایی به راه افتاد که از ورود او به این کشور جلوگیری شود و در عرض فقط چند ساعت 100 هزار نفر به این کمپین پیوستند که البته از سوی پارلمان حمایت نشد!
صادق خان نامزد حزب کارگر انگلیس اولین مسلمانی است که با پیروز شدن در انتخابات محلی سه روز قبل، بر صندلی شهرداری لندن تکیه می زند.

202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند