گزارش اروپایی درباره شکنجه در عربستان

پنج‌شنبه 23 ارديبهشت 1395
23:03
گزارش اروپایی درباره شکنجه در عربستان سازمان اروپاییِ حقوق بشر عربستان، از شکنجۀ شیعیانِ قطیف در زندان های این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "علی الدبیسی" رئیس سازمان اروپاییِ حقوق بشر عربستان، وقایع تازه ای از نقض حقوق بشر را در صفحه تویتر خود منتشر کرد که دربارۀ شکنجه شیعیانِ معترض عربستانی است که به دلیل شرکت در تظاهرات مسالمت جویانه در قطیف، بازداشت شده اند.

الدبیسی در گزارشی که توسط سازمان اروپاییِ حقوق بشر عربستان تهیه شده، وقایع شکنجه فیزیکی و روانیِ زندانیان را مستندسازی کرده است.

این گزارش که با همکاری "سلنا ناصر" پژوهشگر مستقل، تهیه شده است، پایبند نبودنِ عربستان به پیمان مبارزه با شکنجه را ثابت می کند.

عربستان در سال 1997 به این پیمان پیوست.

بر اساس این گزارش، مسئولان سعودی، همۀ کسانی را که به اتهام امنیتی بازداشت شده اند به زندان بازرسی کل ارسال می کند.

در این میان، نوجوانان زیر 18 سال، که به سبب شرکت در فعالیت های ضد دولتی بازداشت شده اند، به مرکز بازپروری اجتماعی ارسال و از آن جا به زندان بازرسی کل منتقل می شوند.

205

0% ...

آخرین اخبار

رویترز: افزایش نگرانی آمریکایی‌ها از تضعیف اعتبار بین‌المللی کشورشان


فرستاده ویژه کره‌جنوبی به ایران می‌آید


تلگراف: ضرر هنگفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل جنگ‌افروزی ترامپ


وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات است