داعش در آستانه ورود به بندر مهم لیبی؟!

جمعه 24 ارديبهشت 1395
14:08
داعش در آستانه ورود به بندر مهم لیبی؟! گروه تروریستی داعش بعد از تقریبا یک هفته نبرد با نیروهای نظامی دولت وفاق ملی لیبی توانست منطقه ابو قرین در غرب این کشور را به کترل خود در آورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی داعش هم اکنون به شهر مصراته بسیار نزدیک شده است؛ به گونه ای که این شهر را از محور جاده اصلی ارتباطی با شرق لیبی محاصره کرده است.

سایت "سی ان ان" با اعلام این خبر افزود: یک مسئول دولت وفاق ملی لیبی گفت که در نبرد داعش و نیروهای نظامی شماری از سربازان کشته شده و گروهی از مردم منطقه مجبور به ترک خانه های خود شدند.

گروه تروریستی داعش تصمیم به اجرای عملیات پاتک در مناطق جدیدی از خاک لیبی زد. این تصمیم بعد از آن صورت گرفت که ارتش خلیفه حتفر وابسته به دولت به رسمیت نشناخته شده در شرق لیبی و دولت وفاق ملی لیبی از نزدیک بودن عملیات بزرگی برای آزادسازی شهر سرت – مقر داعش- در لیبی خبر دادند.

 7- 6

0% ...

آخرین اخبار

رسانه آمریکایی: وداع باشکوه با رهبر ایران، نشانه ثبات ساختار سیاسی جمهوری اسلامی است


دعوت ائتلاف السودانی برای مشارکت در آیین وداع با رهبر شهید در عراق


آماده باش استان بابل عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید


دریادار ایرانی: مقاومت دیگر به مرز جغرافیایی محدود نیست


مسئولان، فرماندهان و شخصیت‌ها در آخرین وداع با رهبر شهید چه گفتند؟


قالیباف: ملت شکست‌ناپذیر ایران امروز یکپارچه فریاد یا لَثاراتِ الحسین(ع) سر داد


ذوالقدر: مقاومت و انتقام فریاد مردم ایران است


کربلای زمان .. صاحبان سخن ماندگار و عبور کنندگان از تاریخ


آیت الله مکارم شیرازی: قاتلان رهبر شهید از کیفر الهی مصون نخواهند ماند


آیت‌الله عیسی قاسم: آیت‌الله شهید سید علی خامنه‌ای از مردان آخرت بود