یهودی سازی قدس بر دیوار سازمان ملل !

شنبه 1 خرداد 1395
12:07
یهودی سازی قدس بر دیوار سازمان ملل ! به تازگی تابلویی در یکی از امکان مربوط به سازمان ملل نصب شده که مدعی حاکمیت رژیم صهیونیستی بر قدس است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در این تابلو، ادعا شده است که شهر قدس اشغالی "پایتخت ملتِ یهود" است.
این تابلو، در چارچوب نمایشگاهی از زندگی صهیونیست ها، بر دیوار کافه ای در طبقۀ زیرین ساختمانِ سازمان ملل آویخته شده است.

"فداء ناصر" کاردار دولت فلسطین در سازمان ملل، روز پنج شنبه در واکنش به این موضوع دو نامه به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل و موگینز لیکیتافت رئیس مجمع عمومی سازمان ملل نوشت و مخالفت مطلق فلسطین را با این موضوع اعلام کرد.
در این نامه آمده است: هرگونه اشاره ای که حاکی از تحمیل حاکمیت اسرائیلی بر این سرزمین باشد، نادرست است و از نظر قانونی، سیاسی و اخلاقی غیرقابل قبول است.
فداء ناصر در این نامه، بر مخالفت کشورهای عرب و کشورهای عضو شورای همکاری اسلامی با این موضوع تاکید کرد.
وی این تابلو را "گمراه کننده و نادرست و لغو کنندۀ موجودیت فلسطینی در این شهر و به مثابۀ نادیده گرفتن چندین قرن هویت تاریخی، باستانی، عربی، اسلامی و مسیحی این شهر" دانست.
اما استفان دوگاریک، سخنگوی سازمان ملل، در واکنش به این اعتراضات ادعا کرد که هیئت صهیونیستی قواعدِ آیین نامه سازمان ملل را در برگزاری نمایشگاه، رعایت کرده است!!

205

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: مذاکرات اسلام‌آباد آغاز یک فرآیند دیپلماتیک برای منافع پایدار طرفین است


حمله ترامپ به رهبر کاتولیک‌های جهان به خاطر موضع گیری علیه جنگ با ایران


افزایش چشمگیر قیمت حامل‌های انرژی به دنبال تهدید ترامپ به بستن تنگه هرمز


سخنگوی دولت: ایران پیروز میدان نبرد است/ آرزوی «تغییر رژیم» را به «تغییر رژیم حاکمیت ایران بر تنگه هرمز» تبدیل کردیم


پاسخ قالیباف به تهدید ترامپ درباره تنگه هرمز:دلتان برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود


سردار قاآنی: آمریکا و رژیم صهیونی بدون هیچ دستاوردی منطقه را ترک خواهند کرد


توضیح عراقچی در مورد نشست اسلام‌آباد و تاکید بر حسن نیت ایران در مذاکرات


استرالیا: برنامه‌ای برای مشارکت در محاصره دریایی ایران نداریم


در صورت ازسرگیری تجاوز علیه ایران، با قدرت ورود خواهیم کرد


تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق