تروریست ها 596 بار آتش بس سوریه را نقض کرده اند

پنج‌شنبه 6 خرداد 1395
11:27
تروریست ها 596 بار آتش بس سوریه را نقض کرده اند با اقدام گروه هاي تروريستي در سوريه به نقض آتش طي 24 ساعت گذشته، موارد نقض آتش بس از زمان اجراي آن به 596 مورد رسيد.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، مركز هماهنگي روسيه درحميميم روز پنج شنبه دربيانيه اي با اعلام اينكه عناصر گروه تروریستی موسوم به "جيش الاسلام" مناطق حي الزهراء و الخالديه را در حلب با گلوله هاي خمپاره هدف قرار دادند، افزود " نقض آتش بس 5 بار و هر 5 بار در حلب اتفاق افتاد".

خبرگزاري سوري سانا به نقل از بيانيه مركز هماهنگي روسيه در حميميم گزارش داد تعداد مناطقي كه آتش بس شامل حال آن شده است، به 117 مورد رسيد و تعداد گروه هاي مسلحي كه به توافق آتش بس پيوسته اند، به 59 گروه رسيده است.

بنا به اعلام مركز ياد شده، تروريست هاي جبهه النصره، به تجاوزهاي خود ادامه دادند و امروز با گلوله هاي خمپاره، مناطق حندرات، فرودگاه النيرب و مناطق شيخ مقصود و صلاح الدين و نيز منطقه الفوعه در ادلب و برخي ديگر از مناطق حومه شمالي لاذقيه را هدف قرار دادند.

مركز هماهنگي روسيه درحميميم همچنين گزارش داد نيروي هوايي روسيه و سوريه هيچ يك از مواضع آن دسته از گروه هايي را كه به توافق آتس بس پايبند بوده اند، هدف قرار نداده اند.

توافق آتش بس در سوريه كه ازبيست و هفتم ماه فوريه گذشته به اجرا درآمده است، و گروه هاي تروريستي داعش و جبهه النصره و ديگر گروه هايي را كه نام آن ها در فهرست گروه هاي تروريستي بين المللي است، شامل نمي شود.

215

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


تشدید تنش‌ها در کشمیر تحت کنترل پاکستان


حمله حزب الله به دومین مقر فرماندهی ارتش رژیم اسرائیل


تاکید عراقچی بر ضرورت ادامه و تقویت همکاری‌های ایران و ونزوئلا


۴۵ شهید و زخمی در حملات شبانه روز گذشته صهیونیست‌ها به لبنان


رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟