استرالیا پناهجویان را شکنجه می کند

جمعه 7 خرداد 1395
14:52
استرالیا پناهجویان را شکنجه می کند سازمان امدادرسانی "ورلد ویژن" اقدام استرالیا در نگهداری پناهجویان در کمپ بدون تعیین سقف زمانی را نوعی شکنجه برشمرد.

به گزارش پایگاه خبری العالم "تیم کاستیلو" مدیر اجرایی این سازمان گفت بازداشت پناهجویان در جزیرۀ ناورو و گینۀ نو بدون تعیین سقف زمانی شکنجه محسوب می شود و خودسوزی پناهجویان در اردوگاههای خارج استرالیا نشان می دهد که آنها از سیاست دولت استرالیا در قبال پناهجویانی که از طریق دریا آمده اند، ناامید هستند.
دولت استرالیا از اواخر سال 2013 قایق های پناهجویان را ضبط و آنان را به کشورهایی که از آن آمده اند باز می گرداند از این رو کسانی که راه دریا را برای رسیدن به این کشور برمی گزینند موفق به دریافت پناهندگی نمی شوند.
استرالیا اوایل شروع این طرح صدها تن از پناهجویان را بازداشت و به اردوگاههای اجباری در دو جزیره ناورو و گینه نو فرستاد.
بر اساس قوانین استرالیا این دسته از افراد حق درخواست پناهندگی در استرالیا را ندارند.
این سیاست سخت گیرانه باعث نگرانی سازمان های مدافع حقوق پناهندگان از جمله ورلد ویژن شده و آن را نقض حقوق پناهجویان می دانند.
این سازمان در بیش از 96 کشور فعال است.
202 ـ 211
 

0% ...

آخرین اخبار

المطلع: ایران در حال بازترسیم موازنه قدرت است و آمریکا بهای تصمیمات آشفته خود را می‌پردازد


حمله پهپادی به مقر گروه تجزیه‌طلب مخالف ایران در حومه اربیل


شلیک موشک‌های حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی/ حمله اسرائیل به «یونیفل»


 ادعای آسوشیتدپرس: ایالات متحده و ایران به توافقی اصولی برای تمدید آتش‌بس دست یافتند


گفت وگوی معاون رئیس امارات با رئیس مجلس شورای اسلامی در باره تحولات منطقه


شکایت لبنان به شورای امنیت علیه حملات رژیم صهیونیستی


دومین حادثه تیراندازی در مدارس ترکیه با ۴ کشته


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ژاپن‌ 


کنفرانس ملی عربی: هدف تجاوز به ایران، اجرای پروژه «اسرائیل بزرگ» است


بقائی: تبادل پیام ها میان ایران و آمریکا از طریق پاکستان ادامه دارد/ امکان مذاکره در خصوص نوع و سطح غنی‌سازی وجود دارد