پول های طالبان از کدام شیخ نشین می رسیده است؟

يکشنبه 9 خرداد 1395
19:00
پول های طالبان از کدام شیخ نشین می رسیده است؟ خبرگزاری بلومبرگ آمریکا فاش کرد که رهبر سابق طالبان برای دریافت کمک 18 بار به دبی سفر کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بلومبرگ به نقل از سخنگوی طالبان اعلام کرد که ملا اختر منصور در 10 سال گذشته از طریق پاکستان، با گذرنامه پاکستانی و نام جعلی بارها به کشورهای منطقه سفر کرده است.
ذبیح الله مجاهد، سخنگوی رسمی طالبان، در گفت وگوی تلفنی با بلومبرگ خاطرنشان کرد که منصور علاوه بر سفر به بحرین، بیش از 18 بار به دبی سفر کرده تا برای عملیات مسلحانۀ طالبان در افغانستان کمک مالی دریافت کند.
منصور با آن که از سال 2001 در لیست سیاه سفرهای هوایی، منتشر شده از سوی  سازمان ملل متحد، قرار داشته، به راحتی در کشورهای منطقه تردد می کرده است.
وی افزود: منصور با تاجرانی از افغانستان و برخی کشورهای اسلامی که نام آنها را ذکر نکرد در امارات جلساتی برگزار می کرد تا ضمن بررسی جنگ در افغانستان، برای عملیات طالبان در این کشور پول جمع آوری کند.
بلومبرگ معتقد است که این ادعاها راز قدرت طالبان را در حفظ توان رزمی اش برملا می کند و مشخص می شود که چرا آمریکا علی رغم هزینۀ نزدیک به 700 میلیارد دلار و کشته شدن بیش از 2200 نظامی خود از زمان حمله به افغانستان در سال 2001 نتوانسته این گروه را از بین ببرد.


202- 201

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند