دستور قتل افعی های زخمی داعش در فلوجه

چهارشنبه 12 خرداد 1395
21:26
دستور قتل افعی های زخمی داعش در فلوجه یک فرمانده عراقی تاکید کرد تنها حدد یک هزارداعشی در شهر فلوجه حضور دارند و فرماندهان این گروه تروریستی دستور قتل نیروهایی که زخمی می‌شوند را صادر کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، "حسن عبدالهادی" جانشین فرمانده کل گردان های سید الشهدای عراق در گفتگو با خبرنگار گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم روند عملیات آزادسازی شهر فلوجه را تشریح کرد و گفت: گمان می‌کنم عملیات محاصره شهر فلوجه به زودی پایان خواهد یافت، به لطف خدا جوانان ما در نیروهای امنیتی عراق موفق شدند وارد دو منطقه "الشهدا" و "صناعی" در فلوجه شوند. امروز نیروهای داوطلب مردمی درمناطق عملیات خود همراه با سایر نیروهای نظامی عراقی پیشروی کرده و پل "صقلاویه" که یک پل حیاتی و متصل کننده فلوجه به مناطق شمالی آن است را به کنترل خود در آوردند.

وی ادامه داد: عملیات نظامی در مناطق مختلف همچون شمال و جنوب شهر فلوجه همچنان ادامه دارد البته این عملیات شامل درگیری‌های مستقیم نظامی نمی‌شوند زیرا همان‌طور که می دانید داعشی ها در مبارزه‌های خود تنها به ایجاد تله‌های انفجاری و بمب گذاری منازل مسکونی روی می‌آورد، به همین دلیل حشد الشعبی مسیرهای دیگری غیر از مسیرهای اصلی را در پیش گرفت و همچنان تعداد زیادی از منازل مسکونی و زمین‌های کشاورزی خنثی نشده باقی مانده‌اند.

در خواست از اهالی منطقه گرمه برای بازگشت به منازل خود

همچنین این فرمانده عراقی خبر داد:  ابو مهدی المهندس جانشین فرمانده نیروهای داوطلب مردمی عراق از ساکنان منطقه "گرمه" که به دلیل عملیات نظامی این منطقه را ترک کرده بودند درخواست کرد با توجه به پایان یافتن عملیات در این منطقه و پاک‌سازی آن از وجود داعشی ها به منازل خود بازگردند. البته برخی از منازل مسکونی به دلیل بمب گذاری توسط داعش ویران شده‌اند اما اغلب آنها توسط نیروهای مهندسی پاک‌سازی شده و سالم باقی مانده‌اند.

صدور فرمان کشتن نیروهای زخمی در فلوجه از سوی فرماندهان داعش

وی همچنین گفت: بمباران مراکز داعش در  فلوجه همچنان ادامه دارد، بر اساس اطلاعاتی که از اهالی فلوجه به دست آوردیم در حدود 1000 تروریست تکفیری داخل فلوجه مستقر شده‌اند، یگان‌های جنگ الکترونیک نیروهای داوطلب مردمی نیز به واسطه شنود ارتباطات تروریستها متوجه شدند تعدادی از داعشی های مستقر در فلوجه از اتباع کشور چین هستند.  همچنین فرماندهی گروه تروریستی داعش به نیروهای خود در فلوجه دستور داده است نیروهای زخمی خود در فلوجه را به قتل برسانند.

عبدالهادی در خصوص عملیات جاری در فلوجه گفت: می‌توان گفت وضعیت عملیات  در مرکز فلوجه هم اکنون چندان روشن نیست اما می‌توان گفت پیشروی‌های بسیار گسترده‌ای صورت گرفته است، عملیات در گرمه پایان یافت و کار نیروهای مردمی در صقلاویه نیز امروز و یا فردا به پایان خواهد رسید. مناطق صقلاویه و پل آن وهمچنین منطقه "زغارید" که برای داعش نقاط حیاتی هستند به لطف خدا آزاد شدند.

وی مشکل اصلی آزادسازی شهر فلوجه را حضور افراد غیر نظامی در این شهر دانسته و گفت: مشکل اصلی در عملیات آزادسازی شهر فلوجه افراد غیر نظامی باقی مانده در این شهر هستند که تعدادشان به 40 تا 50 هزار خانوار می‌رسد. خانواده‌هایی که موفق به خروج از این شهر شدند وضعیت ساکنان فلوجه را اسفبار توصیف کرده‌اند. دلیل اصلی تأثیر در پاکسازی شهر فلوجه حضور تعداد زیادی غیر نظامی در این شهر است نیروی هوایی عراق اعلامیه‌هایی را بر روی شهر فلوجه رها کرده و با مشخص کردن مسیرهای امن برای خروج از آنان درخواست کرده به دلیل ادامه یافتن عملیات نظامی شهر را ترک کنند.

حسن عبدالهادی در پایا خبر داد: امروز حیدر العبادی نخست وزیر و سلیم الجبوری رئیس پارلمان عراق از اتاق عملیات نیروهای امنیتی در فلوجه بازدید کردند.

 

0% ...

آخرین اخبار

تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت