انصارالله:توافقی در مذاکرات کویت صورت نگرفته است

يکشنبه 23 خرداد 1395
12:23
انصارالله:توافقی در مذاکرات کویت صورت نگرفته است رئیس هیئت انصار الله در مذاکرات کویت، ادعای برخی رسانه ها مبنی بر حصول توافقهای مقدماتی بین هیئت ملی یمن و هیئت وابسته به عربستان را تکذیب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت المسیره محمد عبدالسلام، رئیس هیئت ملی یمن (هیئت انصارالله) در مذاکرات کویت و سخنگوی رسمی آن در صفحه تویتر خود نوشت: ادعای برخی رسانه ها مبنی بر حصول توافقهای مقدماتی بین هیئت یمن و هیئت وابسته به ریاض – که می توانند مبنای راه حل در روزهای آینده شوند – صحت ندارد.
گفتنی است اسماعیل ولد شیخ احمد، نماینده ویژه سازمان ملل در یمن با یادداشتی در صفحه تویتر خود از وجود زمینه های مشترک برای رسیدن به توافق در مذاکرات کویت بین هیئت ملی یمن و هیئت وابسته به عربستان خبر داده بود.

208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم


پایان مذاکرات اسلام آباد / زیاده خواهی آمریکا مانع از دستیابی به چارچوب مشترک و توافق شد


تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم