محل اختفای عناصر داعش در فلوجه کجاست؟

جمعه 28 خرداد 1395
12:28
محل اختفای عناصر داعش در فلوجه کجاست؟ نیروهای دستگاه مبارزه با تروریسم عراق توانستند 27 نفر از عناصر مخفی شده گروه تروریستی داعش را در شهر فلوجه دستگیر کنند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، یک منبع امنیتی در استان الانبار گفت: نیروهای دستگاه مبارزه با تروریسم عراق یکی از مناطق شهر فلوجه را آزاد و اقدام به بازرسی منازل مسکونی کردند که در یکی از این منازل، مقادیری تسلیحات نیمه سنگین و کمربندهای انفجاری و اسناد حاوی اطلاعات مهم در مورد عناصر گروه تروریستی داعش کشف شد. 

به نوشته سایت السومریه نیوز، این منبع افزود: 27 داعشی نیز که اکثرشان دارای تابعیت کشورهای عربی و غیرعربی بودند، در یکی از اتاقهای سری در زیر زمین در این منطقه دستگیر شدند.

نیروهای مشترک عراقی از چندی پیش عملیات آزادسازی شهر فلوجه از دست گروه تروریستی داعش را آغاز کرده و درحال پیشروی به سمت مرکز این شهر هستند.

209-6-9

0% ...

آخرین اخبار

سرپرست وزارت دفاع با وزرای دفاع پاکستان و تاجیکستان گفت‌وگو کرد


اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی می‌کند


سردار قاآنی: مجازات سخت و پشیمان‌کننده‌ای در انتظار عاملین وحشی‌گری در لبنان است


پیام تقدیر سردار قاآنی خطاب به مجاهدان و دلیر مردان جبهه مقاومت


فرانسه حملات غیرقابل قبول رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


برگزاری مراسم اربعین رهبر امت تا ساعت ۲۰ امشب ادامه دارد


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر حکیم و شهید انقلاب اسلامی


ضرورت توجه جدی به روابط مرزی با کشورهای همسایه


پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست