مأموریت یک زن برای به هم‌ رساندن اردوغان‌ و نتانیاهو

شنبه 5 تير 1395
12:41
مأموریت یک زن برای به هم‌ رساندن اردوغان‌ و نتانیاهو تحرکات دیپلماتیک و گمانه زنی‌های خبری روزهای اخیر از نزدیک بودن یک چرخش بزرگ در روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی خبر می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، "کسینیا سِوِتلووا" نمایندۀ پارلمان رژیم صهیونیستی، برای دیدار با مسئولان ترکیه وارد استانبول شد. این اولین سفر رسمی و اعلام شدۀ یک مسئول اسرائیلی به ترکیه در شش سال گذشته است.
"اسکای نیوز" اعلام کرد که سفر سوتلووا به ترکیه در شرایطی انجام می شود که گمانه زنی ها از نزدیک بودن امضای یک توافقنامه میان ترکیه و اسرائیل حکایت دارد. هدف امضای این توافقنامه ترمیم روابط دو جانبه است که از سال 2011 دچار تنش شده است.
روابط دو طرف پس از آن تیره شد که نظامیان رژیم صهیونیستی با حمله به کشتی مخالفان محاصرۀ غزه نزدیک سواحل فلسطین، 9 تن از سرنشینان آن را که بیشترشان تبعۀ ترکیه بودند، به قتل رساند.
نسخۀ انگلیسی روزنامۀ "حریت" ترکیه نیز هفتۀ گذشته خبر داد که ترکیه و اسرائیل روز یکشنبه تصمیم خود برای عادی سازی روابط را اعلام خواهند کرد.
این روزنامه، به نقل از «منابع بلند پایه»، اعلام کرد که یکی از مسئولان وزارت خارجۀ ترکیه و نمایندۀ ویژۀ نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای اعلام عادی سازی روابط دو طرف با یکدیگر دیدار خواهند کرد.
مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجۀ ترکیه، نیز پنجشنبۀ گذشته گفته بود که "به احتمال بسیار زیاد" ترکیه و اسرائیل تا قبل از پایان ماه جاری میلادی نشست مشترکی برگزار خواهند کرد.
220
 

0% ...

آخرین اخبار

معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....


حملات هوایی عربستان به استان‌های مأرب و الجوف یمن


تاسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان با ده ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت


ترامپ در جنگ با ایران با 3 گزینه دشوار روبه‌رو است


ذوالقدر: شلیک‌های مداوم تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن