قفس‌های به جا مانده از داعش در فلوجه

سه شنبه 8 تير 1395
13:25
قفس‌های به جا مانده از داعش در فلوجه داعش پیش از اعدام نیروهای اسیر ارتش عراق در شهر فلوجه، آنها را در قفس های آهنی می گذاشت و در شهر می گرداند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه تایمز چاپ انگلیس روز سه شنبه در مطلبی نوشت: داعش پیش از آنکه نیروهای ارتش عراق را اعدام کند، آنها را در قفس های آهنی کوچک می گذاشت و در خیابان های شهر فلوجه می گرداند تا آنها را خوار کند، سپس قربانیان خود را سر می برید یا به ضرب گلوله می کشت.
تایمز افزود : ارتش عراق پس از آزادسازی شهر فلوجه دهها جسدِ دست و پا بسته را در یک ساختمان پیدا کرد، و دلایل و مدارک موجود در محل جنایت نشان می دهد که قربانیان از نیروهای ارتش عراق بودند.

این روزنامه انگلیسی خرابی های شهر فلوجه را اندک اعلام کرد و افزود: خرابی های شهر فلوجه در مقایسه با خرابی های شهرهای رمادی ، بیجی ، تکریت و سنجار اندک است، و برخی از ساختمان های فلوجه هیچ آسیبی ندیده است. 
214

0% ...

آخرین اخبار

رئیس‌جمهور: تلاش می‌کنیم جنگ با «عزت، حکمت و مصلحت» به پایان برسد


لندن: وارد درگیری با ایران نمی‌شویم


رویترز: بازگشت جریان نفت در تنگه هرمز آسان نیست


چین خواستار فراهم شدن شرایط مساعد برای صلح در خاورمیانه شد


تظاهرات در برلین علیه تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران و لبنان 


«ایتان» پرنده افسانه‌ای که در آسمان ایران شکار شد


اژه‌ای: ایران از سیاست‌های کلان خود عقب‌نشینی نمی‌کند


نماینده مجلس: ایران از اصول خود در برابر زیاده خواهی آمریکا کوتاه نمی‌آید


هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها


تاکید پزشکیان بر ضرورت بکارگیری رویکرد عقلانی در مواجهه با تحولات/ جنگ به نفع هیچکس نیست