انفجارهایی که اردوغان مسئول آن است!

چهارشنبه 9 تير 1395
19:08
انفجارهایی که اردوغان مسئول آن است! العالم - ترکیه از ابتدای سال 2016 شاهد حملات تروریستی بود که آخرین آن شب گذشته (سه شنبه) در فرودگاه "آتاتورک" استانبول به وقوع پیوست که بر اثر آن 41 نفر کشته و دهها نفر زخمی شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ترکیه که با حمایت های همه جانبه از گروه های تروریستی در سوریه از جمله "داعش" و "جبهة النصره"، برای تجزیه این کشور و سرنگونی نظام "بشار اسد" از هیچ گونه اقدامی کوتاهی نکرد، اکنون خود گرفتار انفجارهایی شد که امنیت و جنبه های گوناگون زندگی در این کشور را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. از سوی دیگر، مواضع سازش ناپذیر دولت ترکیه در برابر مخالفان کرد نیز - که بارها اعلام کرده اند که آماده آتش بس و مذاکره با دولت آنکارا هستند - کردها را به زورآزمایی با دولت ترکیه و به چالش كشیدن امنیت این کشور سوق داده است.

 "راشا تودی"، در گزارشی، به مهمترین حملات تروریستی ترکیه در سال 2016 اشاره کرده است.

 12 ژانویه؛ حمله انتحاری داعش در "حی السلطان احمد" در بخش تاریخی شهر "استانبول" که 12 نفر از جمله چند خارجی کشته شدند. 

17 فوریه؛ حمله تروریستی "بازهای آزادی کردستان" به پل ایستگاه قطار "آنکارا" که 28 نفر کشته و دهها نفر زخمی برجای گذاشت.

 13 مارس؛ انفجار خودروی بمب گذاری شده توسط "بازهای آزاد کردستان" در آنکارا که 35 کشته و 120 مجروح داشت.

19 مارس؛ کشته شدن 4 گردشگر در انفجار انتحاری در خیابان استقلال که مقام های ترکیه داعش را مسئول آن دانستند.

12 می؛ انفجار یک دستگاه کامیون در استان دیار بکر واقع در جنوب شرق ترکیه که حامل 10 تا 15 تن مواد منفجره بود که موجب کشته شدن 16 نفر و زخمی شدن 23 نفر دیگر شد. 

 7 ژوئن؛ انفجار خودروی بمب گذاری شده در محله باستانی "بایزید" استانبول که منجر به کشته شدن 11 نفر از جمله 6 پلیس ترک انجامید.
220- 201 - 206
 

0% ...

آخرین اخبار

ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است