واکنش حزب الله به حملۀ تروریستی در استانبول

چهارشنبه 9 تير 1395
19:14
واکنش حزب الله به حملۀ تروریستی در استانبول حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای حمله تروریستی شب گذشته درفرودگاه شهر استانبول ترکیه را محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حزب الله لبنان، روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد «جنایت تروریستی سه شنبه شب درفرودگاه شهر استانبول که به کشته و زخمی شدن ده ها نفر بیگناه منجر شد، نشان می دهد که تروریسم هیچ فرقی بین مناطق و ادیان مختلف قائل نیست و همه را بدون استثناء درهمه جا هدف قرار می دهد».

دراین بیانیه آمده است: «تروریسم مبتنی بر نفرت از انسان و نادیده گرفتن همه ارزش ها و مفاهیم انسانی است».

حزب الله در بیانیه خود افزود: «این اقدامات و حملات تروریستی باید علت و انگیزه ای برای همبستگی واقعی و جدی میان کشورهای منطقه به منظور مبارزه با تروریسم و ریشه کن کردن آن باشد تا به جای اینکه از این خطر برای تحقق برخی از اهداف تنگ نظرانه سیاسی استفاده شود، برای از بین بردن آن در شرایط کنونی و در آینده تلاش شود».

درگیری مسلحانه و انفجار انتحاری که شب گذشته در فرودگاه آتاتورک بزرگترین فرودگاه بین ‌المللی ترکیه روی داد، به جز عوامل انتحاری، 41 کشته و 230 زخمی برجا گذاشت. 3 فرد مسلح پس از اینکه به مسافران شلیک کردند و با حمله پلیس مواجه شدند، کمربند انفجاری خود را منفجر کردند.

215-220

0% ...

آخرین اخبار

قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه


اتحادیه آفریقا انتصاب سفیر اسرائیلی در «سومالی‌لند» را محکوم کرد


تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد